RAWATAN SEMULAJADI

image

INI RASHID…… hihihi…. Pernah fofular dulu kan dengan capture “ini Rashid…..”
Hah tapi bukan nk cite pasal Rashid pun sebenarnye….. Nak share new info sebenarnye hah….
Ada yg pernah dengar tentang CellMaxx tak???
Ada yg tak pernah cuba tak????

Saya share based on ape yg pernah Saya experience ye…. Saya dpt tahu ttg produk ni pun dr one of my mentor jugak… So sy dengar explanation die plus sy buat research n Google n YouTube sekali… Sb my mentor bgtau all evidence u boleh cari dlm YouTube sebab testimoni semua n video semua dikawal selia oleh syarikat yg keluar kan produk ni…. Woowwww bunyi mcm excellent kan

Well Saya pun search la…. Tengok video video nye… Tengok n baca background syarikat n produk jugak…..  Mmg tak dinafikan semua yg bagi talk ttg product is DOKTOR… So disini mmg sy lebih yakin la produk ni bukan nye seperti produk produk alternative lain yg ada dipasaran…. Saya pun kalau nak cuba sesuatu mmg sy search dulu habis habis…. 😁😁😁 yela kalau u alls pun kan yg melibatkn kesihatan mesti u alls kaji betul betul kan kan….

Saya nak cite lebih lebih ttg FAKTA about this product pun sy bukan nye arif Sgt sb sy pun bukan background ILMU perubatan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ sy just nak share experienced sy consume, mak sy, kawan sy, mak kawan sy….  Alhamdulillah produk ni mmg ada positif impact pd kami la… N the taste pun sedap….  So mmg kalau nak bagi anak anak minum konpem die org minta lagi… TAK cukup sepaket πŸ˜‹πŸ˜‹

Saya tengok ramai testimoni nye Datang daripada yg ada masalah #diabetes #eczema #strok #darahtinggi #jantung #cancer #kencingmanis dan ada lagi yg lain….  So kalau u alls ada nak cari rawatan ALTERNATIF SEMULAJADI TANPA UBAT boleh cuba #cellmaxx ni… Tapi dptkan info lengkap dulu la….  Nnt boleh tengok some of the testimoni dlm page saya tu ye… Sy just share ye

image

Kalau nak dapat kan info lanjut boleh jugak contact ke 0122371543. TAK salah kan kite ikhtiar kan rawatan ALTERNATIF lain utk pulihkan sakit kite hidapi… Kan setiap penyakit ada penawar nye, tinggalkan kite la kena usaha kan nye….. Ok jap lagi leh singgah page testimoni CellMaxx ye

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s