CantikdanSihat

image

Assalamualaikum wbt dan selamat petang semua…. 😁😁😁

Hari ni kita nak share kite nye page FB ni hah…. Huhuhuh sedih plus happy… Sedih sebab nye FB kite problem so disebabkan tu la kite UPGRADE kite nye page kasi BOOMBASTIC utk kita share all benefits produk yg kita ada utk u alls semua…. So pada yg baca site ni… Nnt boleh singgah page FB kite ek… Cantik dan Sihat… Usia page tu lagi lama dr Web baru Saya ni… N dlm tu pun banyak sy share all ttg products superb yg sy consume semua nye😉😉😉

Ada
🌹 LAROME WARM SERUM
🌹 REDSLIM
🌹 MARINE ESSENCE
🌹 MINERAL COFFEE
🌹 CELLMAXX (TERBARU)

Ada yg berminat nak jadi agent ke???
Saya akan guide 💯 ONLINE basis ye
TAK perlu kedai semua… Just from HOME sahaja… Kalau ada bagitau la ye..

Zaman sekarang kalau tak guna platform online kan rugi. Saya sendiri pun banyak guna yg basic sahaja. Yang tak perlu keluar kos pun… 😏😏😏 hah terbeliak biji mata Dengar TIADA KOS ye…. Ye mmg teknik online sy FREE tapi utk start business still kena keluar kos at least utk daftar jadi agent nye… 😉😉😉

Ada produk ni daftar keahlian sekali SEUMUR HIDUP ada yg kena renew gak… Depends pd pilihan u alls ye…

Ok la nak sambung buat marketing online. Nnt jumpa lagi ye…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s