Tak SUKA makan UBAT??

12917845_1729394007304862_842800599_n

 

Assalamualaikum semua…. ermmmmm dah lama tak mengarang dalam ni kan kan….. in shaa Allah lebih banyak sharing menarik bakal sy share nnt ye…. SHARING IS CARING right???πŸ˜‰πŸ˜‰

Tengok tajuk kat atas tu mesti u alls dah dapat agak dah akan apa kah enrty kali ini berkaitan… yaaa….of course kesihatan….pandai pun….kita bagi 4 bintang 🌟🌟🌟🌟

Okla ….actually kalau kita cakap pasal UBAT …tiada siapa pun suka makan ubat betul??? Tapi kalau kita dah ditakdirkan tak sihat….mestila kena makan ubat kan….g klinik jumpa doktor dapatkan rawatan…. takkan nak biarkan melarat plak… itu SEKSA badan namanya and dah jatuh berdosa tau sebab menganiaya badan or diri sendiri kerana kita TAK JAGA AMANAH yang ALLAH SWT pinjamkan pd kita ni…. sebab tu jaga kesihatan badan sebenrnya penting tapi ramai gak terlepas pandang termasuk saya sendiri kadang kadang 😒😒

Kalau kita tengok zaman la ni…..ghamaiiii kan budak budak muda dah mula hidapi sakit sakit sebelum waktunye macam #diabetes #obesity #darahtinggi #jantung #buahpinggang dan lain lain lagi yg mana kalau 10 tahun yg lalu kita susah nak jumpa anak usi 20tahun dah ada darah tinggi…betul kan???? Maaf la bukan nak jadi doktor or saintis kat sini ….cuma sy pun sebenarnye senasib and dah mula MUAK AND BOSAN makan ubat

Sebab tu sy mencari n mencari n terus mencari Γ nd alhamdulillaah sy dipertemukan dgn rawatan secara semulajadi ni

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

cellmaxx-flyer1

cellmaxx-flyer2

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Bila dipertemukan dgn produk #cellmaxx #AFA ni…. banyakkkk betul info kesihatan sy dpt pelajari sebab produk ni mmg 100% formulated oleh Doktor n ramai doktor konsultant kepada produk ni plus ia BUKAN UBAT malah ia melengkapi kepada perubatan masa kini… bila dipertemukan dgn produk ni baru sy tahu kenapa KITA SAKIT selama ni…punca sebenar benarnya kepada masalah kita sendiri is sel badan kita

OKLA….nak cite lebih pun nnt u alls konpius sebab entry ni pun dah panjang kan….. in shaa ALLAH sy akan sambung nnt ye…. tp kalau yg nak tahu lebih lanjut boleh terus wassap ke 0187790464

SAYA DAN TEAM DOKTOR ada menyediakan GROUP WASSAP sekiranya ada yang nak dapatkan khidmat nasihat kesiahatan bersama CELLMAXX terutamanya masalah #OBESITY #DIABETES #JANTUNG #KANSER #DARAHTINGGI dan lain lain penyakit degernaratif berkaitan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s