Laku KERAS!!!!

Assalamualaikum WBT dan SELAMAT PETANG semua!!!!! you alls semua apa kabar??? hope apa yang u alls plan berjalan dengan lancar la ye…in shaa ALLAH 🙂

happyday

Dah minum CELLMAXX tak hari ni???? Pada yg lum tu, meh cepat cepat leh wassap saya di 0187790464 🙂 bukan ape…. stok cellmaxx ni macam pisang goreng panas laku nya… pantang ada stok kat tangan … Confirm licin kena sapu…yela mana tak nya…setiap yg minum PASTI AKAN ADA POSITIF FEEDBACK…tu yang depa duk repeat nak order lagi…

3MEI20162

POS3MEI2016

11mei2016

13177413_10204926714926314_4425742866746931673_n

7MEI2016

pos17mei2016

alhamdulillah sepanjang saya and team buat sharing ttg benefit produk ni hampir setiap minggu kami restok!!!!! Well mayb pada you alls mayb macam sikit sebab setiap minggu restok kan…tapi for us yang baru sebulan join this produk …ooooooo sgt ohsemmmm sebab ini  la produk yg betul betul orang kata PRODUK SPEAK ITSELF!!!

Tengok ni belakang setiap kotak ni ada complete logo  PENSIJILAN KUALITI produk ni. So jangan ingat ni produk main main or cikai cikai ye… Ni produk AFA one and only in this WORLD yang dihasilkan dlm bentuk serbuk pra campuran….produk berunsurkan AFA lain yang ada didunia ni TIADA seperti CELLMAXX ni .CellMaxx diciptakan melalui TEKNOLOGI IMUMAX dan AFA (aphanizomenon flos aquae).

13214672_1625560007766526_449034008_o

Apa???Ada yang minat nak jadi part of us??? Nak bantu share benefits pada teman teman anda juga??? Memang sangat welcome…TAPIIIIIIIIII dengan syarat ANDA sendiri WAJIB CONSUME sendiri CellMaxx ni dulu and FAHAMKAN dulu tenttang cellmaxx ni dulu…Sebab kami dulu pun sebelum jadikan ia sebagai produk yg boleh diniagakan….kami cuba sendiri n fahamkan dulu…. Sebab kita nak share sesuatu yg melibatkan soal KESIHATAN…so kena jelas n faham…kita as manusia ikhtiarkan sehabis baik… MAHA MENYEMBUH is MAHA KUASA ALLAH SWT dan ALLAH SWT juga yang ciptakan hidupan meliar AFA ini yang penuh dengan khasiat nye tersendiri yang dah disahih melalui penemuan para saintis dan pakar perubatan juga

13087670_1211223195578835_890086060321946778_n

Okla….saya ada urusan lain skit ni…kita stop sampai sini dulu ye… nnt saya sambung pd entri yang lain plak ye…. pada yang nak tengok TESTIMONI pengguna boleh refer pd page testimoni yang dah saya sediakan ye. In Shaa ALLAH kita sambung dalam entri berikutnya ye 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s