Apa BENDA serbuk HIJAU ni??

Assalamualaikum semua 🙂 Hahhhh… jawab salam tu ye…walaupun saya tak dengar tapi ada yang MENGETAHUI . Semoga u alls semua berada dalam keadaan sihat sejahtera la hendakNYA ye .In Shaa ALLAH. AMin….

Entri kali ni saya nak share INFO or FAKTA tentang Superfood CellMaxx ni. Well info ni semua saya kongsikan daripada sumber sah oleh pakar perubatan plus Doktor yang create this produk juga ye

At least you all faham and jelas why we MUST take CellMaxx 😉😉

10930163_1153390031338261_6500764634267684381_n

 

✔ Penemuan terbaru saintis tentang makanan ajaib (Super Food) CELLMAXX

Cellmaxx adalah makanan kesihatan berasaskan Alga Biru Hijau dikenali sebagai Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) yang hanya terdapat di Tasik Klamath, Oregon, Amerika Syarikat. AFA kaya dengan pelbagai nutrien lengkap/penting seperti polysaccharide, klorofil, phycocyanin, l-selectin ligand, vitamin, mineral, beta karotena, asid amino, phenylethylamine dan crytophycin iaitu agen anti kanser yang berfungsi membunuh sel-sel kanser.

13076971_993523150683888_3823014904658286153_n

 

🌟🌟CELLMAXX – Produk Kesihatan Terbaik Di Asia Pasifik🌟🌟

Perangsang Sel Induk Semulajadi Dirumus secara saintifik dari Aphanizomenon Flos Aquae (AFA)

Dunia kesihatan telah mendapat harapan baru dengan kehadiran Revolusi Stem Cell. Peringatan: Stem cell tumbuhan dan buah-buahan tidak dapat menggantikan stem cell manusia. Sebaliknya manusia harus meningkatkan penghasilan stem cell di dalam tubuh sendiri untuk merawat sel yang bermasalah dan berpenyakit. Cellmaxx adalah kaedah terbaru untuk anda merawat pelbagai penyakit kronik, menjaga kesihatan, mengekalkan keremajaan dan kecantikan.

✔KANDUNGAN BAHAN PENTING UNTUK KESIHATAN

1. Phenylethylamine (PEA) – Membantu merawat penyakit Attention Deficit Disorder (ADD) dan Autism – Membantu mengatasi kemurungan – Meningkatkan kosentrasi dan fokus terutamanya pada kanak-kanak – Mengatasi penyakit nyanyuk / pelupa – Meningkatkan pengaktifan membran sel otak

2. Phycocyanin – Menghalang pembentukan enzim inflamantori / keradangan – Mampu merawat pelbagai penyakit seperti asma, gout, thyroid, sinus dan buah pinggang.

3. Polysaccharide – Membantu penghasilan sel NK (Natural Killer Cell) sebagai benteng pertama melawan kanser dan virus dalam tubuh – Membantu pergerakkan dan penyerapan Sel Induk Dewasa secara optima – Menurunkan paras kolestrol dan membantu penyerapan nutrisi serta mengawal gula dalam darah

4. L-Selectin Ligand – Membantu penghasilan dan pengaktifan Sel Induk Dewasa dari tulang sum-sum secara semulajadi

**** AFA – dikaji secara saintifik selama lebih 45 tahun dan disahkan baik didalam 300 Jurnal Perubatan Antarabangsa.

**** AFA – mengandungi 64 jenis nutrien dengan sukatan yang mengcukupi untuk keperluan tubuh dari hujung rambut ke hujung kaki.

1914325_1154720554538542_4209062389736713723_n

**** Pengambilan 1 sachet Cellmaxx akan membebaskan 3-4 juta sel stem baru. Stem cell berfungsi membaik pulih dan menggantikan 220 jenis sel yang tamat hayat / rosak di dalam badan.

**** Pengambilan Cellmaxx secara berterusan mampu menggalakkan penghasilan Natural Killer Cell (NC) sebanyak 40% dari dalam darah ke tisu-tisu sekaligus membunuh sel-sel kanser secara semula jadi.

**** Cellmaxx adalah produk kesihatan pertama di dunia dalam bentuk pra-campuran AFA, Oligosakarida dan ekstrak buah pic. Ia mampu diserap oleh tubuh sehingga 95%. **** Cellmaxx adalah makanan yang mengandungi nutrien yang terbanyak dan terbaik di dunia. Ia adalah 100% organik.

13095766_263685757311589_4714743211853789915_n

**** Mengikut kajian saintifik, AFA yang terdapat dalam Cellmaxx adalah bahan terbaik untuk mencegah penyakit dan membantu tubuh merawat diri sendiri secara semulajadi.

**** Cellmaxx bukan ubat atau produk stem cell. Ia adalah makanan kesihatan yang berkhasiat dan mampu merangsang stem cell. Inilah teknologi penyembuhan semulajadi terbaru untuk merawat penyakit degeneratif dan pesakit kronik, mengekalkan keremajaan dan kecantikan. Setiap penyakit ada ubatnya. Cellmaxx memberi peluang kepada tubuh anda untuk menjaga kesihatan dan merawat diri sendiri. Gunalah stem cell anda untuk menjaga kesihatan secara semulajadi. CELLMAXX merawat dan mencegah penyakit-penyakit degeneratif yang berpunca dari kerosakan sel, organ dan tisu: Kencing manis Angin ahmar Migrain Resdung Jantung Gout Darah tinggi Parkingson Psoriasis Jerawat Kulit kusam Scid Sakit lutut Buah pinggang Sakit tulang belakang Eczema Katarak Kanser Batu karang Kebotakan Kemurungan Sakit otot Bausir Ketumbuhan Alzheimer Sakit sendi Barah Denggi Autism AFA dalam Cellmaxx dapat membantu dan memberi peluang kepada tubuh anda untuk menjaga kesihatan dan merawat diri sendiri. Gunalah stem cell anda untuk menjaga kesihatan secara semulajadi.

 13232919_1598277327153160_6018488755202465430_n
Alga hijau biru yang di kenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Alga ini kaya dengan nutrisi lengkap seperti – Polisakarida – Phycocyanin – Klorofil – L- selectin ligand – Vitamin – Trace Mineral – Beta Karotena – Asid Amino dan – Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan CellMaxx sebanyak 1 ke 2 paket sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi. Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Green Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) boleh menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi. Kajian saintifik juga telah dilakukan bahawa 1 sachet sahaja mampu keluarkan 3 – 4 JUTA ibu sel dari tulang sum – sum.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s