LAMAAAAAANYA… TAK UPDATE

image

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua 😊😊 alhamdulillah dah masuk hari ke 15 ye kita berpuasa… Alhamdulillah syukur sebab kite semua diberi peluang utk melalui Bulan RAMADHAN pada tahun ni. So Jangan Sia Sia kan ye bulan PENUH rahmat ni..kite kena feel ibarat Ini la RAMADHAN terakhir buat kita. So kena banyak banyak Sama Sama kumpul bekalan akhirat nnt ye. In Shaa Allah mudah mudahan

As usual la kan… Dlm blog ni mmg sy share info info berkaitan KESIHATAN & KECANTIKAN melalui produk yang Saya Consume or Guna sendiri… Dah guna dah rasa Baru lebih seronok kita share dgn orang kan…. Lepas dah share…. Orang nak beli or tak nak tu no 2. Yang PENTING kita share je MANFAAT yg kite dah perolehi or rasai sendiri… πŸ˜‰πŸ˜‰

Ni sebenarnye nak share beberapa feedback pengguna or kenalan or customers online yg dah consume CellMaxx AFA ni. Alhamdulillah semua nya positif and dah dapat MANFAAT nye malah ada yg keadaan kesihatan makin baik… Alhamdulillah… Semua dgn izin ALLAH melalui CellMaxx AFA ni

Meh la sy share skit kan… Nnt Kang kata kita ni gebang je lebih kan… Yela mentang mentang promo produk yg dijual… Hihihi eh kalau bukan tuan punya diri yg UP kan produk ni takkan nak harapkan orang lain yg tak pernah consume kan??? Tu lagi menipu nama nye n tak jujur… Hihih Okay ni hah sy share ye… Jgn kata akk tak payung πŸ˜‰πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

image

image

image

image

image

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Ini la antara feedback pengguna yg dah Mula rasa perubahan positif lepas consume CellMaxx AFA secara konsisten… Haaahhh kena ingat seperkara… CellMaxx AFA BUKAN UBAT tau tau…. Ia PEMAKANAN KESIHATAN TAMBAHAN yg lengkap dgn nutrisi keperluan badan manusia. Yang memulihkan permasalahan adalah SEL BADAN SENDIRI yg dibantu dgn CellMaxx AFA ni πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Kalau kurang jelas leh baca semula entry sy sebelum ni ttg CellMaxx AFA. Or kalau still tak jelas boleh DIRECT WASSAP 0187790464 FADZILLAH utk lebih details sy bantu ye. Ok la nnt Jangan lupa bangun sahur ek.

In Shaa Allah sy Akan update lagi produk lain yg best best utk anda semua πŸ˜‰πŸ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s