HURU HARA KEPALA!!!

image

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua. Hahhhh Siapa yang ada masalah mcm ladies Kat atas ni??? πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ˜‚πŸ˜‚

Stress kan…. Kekadang macam cara ubat or treatment buat tapi results nye takde… Kekadang ada… Tp tak tahan lamaaaaaa… Kekadang ada tp very minima…. Huhuhuhuhu

No worries ladies…. Kenapa ladies je ek??? Sedang kan masalah mcmni man pun  ada gak yg alami nye… Cuma kekadang depa kontrol macho skit la kata takda kan.. Hihihi jangan marah naaa… Gurau jarr….

Well mmg ni masalah baik wanita or lelaki akan ada tapi mmg yg selalu concern lebih is WANITA sb kan pepatah ada mengatakan… RAMBUT ITU MAHKOTA WANITA…. takda lagi pepatah kata RAMBUT TU TENGKOLOK LELAKI πŸ˜‚πŸ˜‚ that’s why la ladies yg Akan no one cari solution about their hairs… Right ladies??? πŸ‘ΈπŸ‘ΈπŸ‘Έ

Ok ni sy share antara high recommended solution utk u alls yg Memang dah lama ada MASALAH KELEMUMUR, RAMBUT GUGUR, KULIT KEPALA GATAL, RAMBUT BERBAU YANG AGAK KRITIKAL πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

image

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Nampak… Siap dapat AWARD BEST READER’S CHOICE tau…. Hahhhh sebab tu la kita pernah bgtau dulu… Kite only share products yg KITE DAH GUNA DULU… THEN KITE BAGI FAMILY KITE GUNA then bila kite ada result best n family kite pun bagi feedback best… BARU KITA SHARE dgn public… Sebab SHARING IS CARING and lagi satu nak share mesti la Benda Benda yg best n  beri benefits kan…. πŸ˜‰πŸ˜‰

Hahhhh kite tau ada yg bisikΒ² tu kata dah pernah guna tapi takde kesan…. Huhuhuhu ape ape pun pertama kena konsisten guna… Kedua nye kena guna ikut keperluan masalah RAMBUT kite… Kalau ada masalah yg kritikal tapi malas nak cuci rambut… Rasanya produk berkualiti mcmne sekali pun takkan jadi sebab diri sendiri tak sungguh Β² kan nak setel the problem πŸ˜‚

Ni la kite share skit feedback pengguna MARINE ESSENCE HAIR SHAMPOO ni utk tatapan n rujukan u alls πŸ˜˜πŸ‘‡

image

image

image

image

image

image

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Ni some of the feedback la… Kalau u alls Google or search dlm IG or FB mmg berderet banyak lagi feedback positif pengguna syampu ni… 😊😊
That’s all for today… Nnt ada story best kite share lagi ek… πŸ˜‰πŸ˜‰

Lupa plak… Kalau ada yg serius nak dpt kan syampu ni boleh direct wassap 0187790464 Fadzillah ye.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s