PEWANGI KANAK² PERTAMA

image

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua….. Hahhhh tu semua mesti tengah bz buat preparation for raya kan kan…. Jangan terkejut ye… Mmg semasa sy update blog ni esok nya dah nak syawal…. So kalau u alls ada baru terbuka baca… Jangan rasa pelik la ye… Hihihih 😂😂😘

Entry kali ni nak share item baru dlm list biz kite… Yeayyyy PERFUME KANAK² PERTAMA DI MSIA… grand kan bunyinya… Harusla… Mmg dapat sambutan yg awesome sesangat…. LARA ALANA COLOGNE MIST 😍😍 for girls n boys…. Best kan… Kids pun dah boleh ada perfume sendiri… 👍👍👍

Perfume ni ada dua bauan je tau… PINK FOR GIRLS… baunya sweet floral gitu… And HIJAU FOR BOYS… baunya fresh green tea…. Dua dua bau wangiiiiii n tahan lamaaaaaa… Mmg soft je baunya  mmg sangat sangat la sesuai utk kids alls… 😉😉 hah lepas ni u alls tak perlu dah nak rebut rebut perfume u alls dgn anak anak dah….. Belikan je utk die org set LARA ALANA COLOGNE MIST ni… Silap² hari bulan u alls plak yg nanti tolong habis pakai perfume ur kids ni… Hihihi yela mmg kite dewasa pun leh guna… MESRA wudhu lagi tau…

image

image

image

image

Nak cuba tak ni?? Kalau nak cuba boleh la terus wassap ke 0187790464 Fadzillah ye. For those ye berada di area Bandar Melaka.. Sy ada sediakan service COD. Tapi utk luar MELAKA… no worries… Postage jer… N dengan Saya ada JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TAK SMPI DLM MASA 7HARI tau.. 😉😉 oooo lupa plak ek the price… Ok price ni bawah kawalan n ketetapan pihak Syarikat ye… So takde lebih takde kurang
👇👇👇👇👇👇

Sebotol (100ML)

SEMENANJUNG = RM39
SABAH SARAWAK = RM44
(Harga ni mmg tertera pd kotak nya)

Bagi tujuan kos postage, sebotol nilai nya is RM7 (SEMENANJUNG) &  RM10 (SABAH SARAWAK)

************************************
Kalau ada yg beli set, Saya ada sediakan FREE GIFTS for ur kids 😘😘
(wassap LARA + FG ke 0187790464 for yg nak order plus free gift ni ye 😊😊)

************************************

Okay la smpi sini dulu ye… Nak sambung kupas bawang… Hihih… Jumpa dlm entry akan Datang ye…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s