NEW SOLUTIONS FOR YOUR HAIR

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua sahabat alam Maya…. Bertemu kita lagi dalam entry yg baru ye…. Wahhhh ramai lagi masih dalam mood RAYA ni…. Tp dh nak Mula keje dah esok nye… Hihih… Takpe takpe nnt raya Kat opis plak ek dgn kengkawan opiss tu…. 😁😁😁

image

Hahhhh dah Tengok gmbr ni πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† dah dapat agak kan kali ni ttg ape… Yup… Betul… Ttg rambut or KULIT KEPALA anda anda semua…. Yess sebelum ni pun sy dah pernah share ttg product MARINE ESSENCE kan wish is mmg good for hair and scalp. And mmg sy sendiri till now adalah pengguna setia syampu ni sb mmg ia syampu yg sgt sgt refreshing for our hair n mmg gatal n kelemumur tu senang nak hilang…. Wangiiiiii nya tak usah nak cite la kan… Mmg satu bilik air Harum nye… That’s why Saya tak pernah ragu ragu dgn MARINE ESSENCE…

But lately sy dpt juga feedback drpd not my customers tp mereka just share feedback pernah guna Marine essence but results nye mcm tak nampak sgt tp mereka suka baunya… So sy amek keputusan jugak la nak cuba new hair treatment πŸ‘±πŸ’‡yela… Mana tau ada yg boleh dishare kn dgn publics kan πŸ˜‰πŸ˜‰…. Besides rambut sy wpun tiada masalah yg kritikal… Just rambut kering jerrrr yg mmg agak degil skit nak ok ni… So sy try search n sebenarnye tak jauh pun sy search…. Sy ty adik sy jerrrr sb kebetulan die ada guna one of minyak rambut ni n die mmg ada masalah RAMBUT & kelemumur yg agak byk juga n dia pun pernah guna Marine essence n die pun akui mmg syampu marine essence ada juga membantu masalah KELEMUMUR die…….

But as usual kita semua kn mmg suka survey n mencuba yg lain utk lebih baik kn…. So die jumpa la minyak rambut ni n die pun ada bagi sy try guna… Ooooo mmg awesome tindakbalas nye… Dlm tiga hari je dah nampak results nye…. Sy paling ketara is rambut gugur tu makin berkurang… Sebelum ni mmg sy takde masalah RAMBUT gugur yg teruk pun tp as usual la bila mandi tu kekadang mmg ada yg gugur nye tp tak banyak la… Cuma bila lps guna minyak ni…. Lagi mcm siiiiiiikiiiitttttttt yg gugur nye… Tu yg mcm wooowwww… Kena Share benefits produk ni… Yela since ramai juga yg ada problems rambut n kulit kepala kan…. Why not kite share jer…. Tak Salah punnn… Yg PENTING… Saya SHARE selepas Saya sendiri yg guna nye n ada results nya…. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

image

image

image

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Taaadaaaaa…. Ini la produk nya…. NUTREES HAIR REVITALIZER from.Β  Treenea…. Sy yakin ramai dah tau or familiar ttg treenea ni especially pd mommies to be… Sb ramai mommies to be consume produk TREENEA sepanjang pregnant n alhamdulillah results semua positif for baby n ibu yg consume jugak. πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Okay kita fokus pd NUTREES ni ye. Ni sy share info lengkap ttg NUTREES ni

************************************

BAGAIMANA MENGATASI MASALAH KELEMUMUR & KEGUGURAN RAMBUT DENGAN 3 CARA MUDAH?

➧ DENGAN SELAMAT?
➧ TANPA HARGA YANG MAHAL?
➧ DAN YANG PENTING, TERBUKTI BERKESAN?

*************************************
3 CARA MUDAH yang MEMANG BERKESAN!
*************************************
Kepakaran Treenea Nutrees adalah membantu mengurangkan risiko anda menjadi BOTAK akibat KEGUGURAN RAMBUT yang tidak terkawal.

Melalui 3 kaedah penggunaan yang MUDAH dapat juga MENGURANGKAN DERITA KELEMUMUR & KEGATALAN KULIT KEPALA!

************************
PRODUK APA?Β 
************************
Treenea dengan kerjasama MARDI & DR. Kamariah Long,BERJAYA menghasilkan produk berasaskan AVCO,

[+] Treenea Nutrees – Hair Revitalizer
[+] Treenea Nutrees – Hair Revitalizer
[+] Treenea Nutrees – Hair Revitalizer

**************************************
FAKTA PERLU ANDA TAHU!Β 
**************************************
===============
[+] APA ITU AVCO?
===============
AVCO (Activated Virign Coconut Oil). BAHAN AKTIF SEMULAJADI yang mempunyai ciri antimikrob berspektrum luas & sangat berkesan terhadap BAKTERIA, YIS & KULAT.

==================
[+] KELEBIHAN AVCO?
==================

AVCO dihasilkan melalui proses bioteknologi dimana proses & bahan aktif telah mendapat hak cipta di MALAYSIA, JEPUN, INDIA, INDONESIA, SINGAPURA, FILIPINA & JERMAN.

=================
[+] MENGAPA AVCO?
=================

Ujian klinikal menunjukkan AVCO SANGAT BERKESAN sebagai bahan aktif merawat kelemumur & jerawat!

> Berkesan walau pada KEPEKATAN RENDAH!

************************
➧ MASALAH APA?
************************
> Kelemumur
> Rambut jarang
> Keguguran rambut
> Kegatalan kulit kepala
> Luka kulit kepala (akibat gatal melampau)
> Rambut mudah luruh (akibat akar rambut lemah)
> Kudis dikulit kepala (akibat masalah kelemumur)

************************
➧ MASALAH SIAPA?
************************
> Perempuan
> Lelaki
> Remaja
> Kanak – Kanak

************************
➧ INFO PRODUK
************************
Treenea Nutrees – Hair Revitalizer
Kandungan: 60ml

HARGA?

✘ BUKAN RM 100!
✘ BUKAN RM 90!
✘ BUKAN RM 80!
✘ BUKAN RM 70!
✘ BUKAN RM 60!

Tapi,
βœ” Hanya RM 59!
βœ” JIMAT!
βœ” 1 Keluarga boleh gunakan!
βœ” Rawatan sendiri hanya dirumah!
βœ” Dengan hanya 3 kali penggunaan, dah dapat kesan positif!
βœ” Tempoh penggunaan: 2-4 bulan (bergantung pada kekerapan penggunaan)

[+] KOS POSTAGE SEBOTOL
Β Β Β Β Β  SEMENANJUNG : RM7
Β Β Β Β Β  SABAH SARAWAK : RM10

*JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TAK SMPI DLM MASA 7HARI BEKERJA –Β  TAK TERMASUK HARI CUTI PERAYAAN *

******************************************
β˜… MANFAAT LAIN Treenea Nutrees!
******************************************
βœ” Bau yang wangi & segar
βœ” Rambut menjadi lembut
βœ” Boleh dijadikan minyak rambut
βœ” Boleh digunakan pada bila2 masa
βœ” 1 keluarga boleh gunakan Nutrees
βœ” Boleh digunakan bersama apa jenis syampu.

***************************
β˜… 3 CARA MUDAH:
***************************
➊ Sembur pada kulit kepala @ rambut. Urut perlahan.
βž‹ Urut sehingga kulit kepala. Biarkan 15-30 minit @ tinggal semalaman.
➌ Bilas bersih (boleh syampu). Dan gayakan!

****************************
β˜… KATA PENGGUNA:
****************************
>> MASALAH KELEMUMUR & RAMBUT GUGUR!
“Hari Pertama – Kelemumur tertanggal SEKEPING2!”
“Hari ke-2 – Kelemumur kurang. Gatal kelapa DAH TAK ADA!”
“Hari ke-3 – Bila sikat & syampu, dah tak banyak rambut gugur!”

>> TIADA LAGI TREATMENT BERIBU2 YANG TIDAK BERKESAN!
“Macam2 hair treatment & beribu2 ringgi dah habis untuk rawat masalah rambut saya, tak juga selesai.

Alhamdulillah adanya Treenea Nutrees, banyak penjimatan yang BANYAK dapat saya lakukan!”

>> KEGUGURAN RAMBUT TERKAWAL SEAWAL 7 HARI!
“Alhamdulillah! 7 HARI penggunaan! Kadar keguguran rambut berkurang sangat ketara!”

>> 2 KALI GUNA, JERAWAT TIADA!
“Wow! Baru guna 2 kali, jerawat di kepala dah tak ada!”

>> MASALAH LEPAS BERSALIN SELESAI!
“Masalah keguguran rambut & kering kulit kepala berlaku selepas saya bersalin. Dahulunya rambut saya ditegur suami kerana kering & kasar. Malah kulit kelapa menjadi BERKERAK. Saya SANGAT TERTEKAN & kurang keyakinan diri.

Alhamdulillah, Treenea Nutrees MENYELESAIKAN MASALAH SAYA!
Walau pada hanya BEBERAPA HARI PENGGUNAAN!”

>> MASALAH KELEMUMUR SELESAI!
“Setelah 2 HARI penggunaan Treenea Nutrees!” Masalah kelemumur yang mengganggu kehidupan saya HAMPIR SELESAI!”

>> “BAU WANGI & SELESA DIPAKAI!”
β€œBaunya wangi & tidak melekit! Selesa dipakai pada waktu malam & dibilas keesokkan harinya.”

>> ANAK RAMBUT SEMAKIN TUMBUH!
β€œKeguguran rambut dapat dibantu! Kelemumur juga berkurang! Anak rambut juga semakin TUMBUH!”

>> PAKAI TUDUNG? TIADA MASALAH!
“Kini lebih SELESA BERTUDUNG!”

>> JIMAT! BOLEH PAKAI HARI2!
“Jimat! Bukan sahaja boleh MERAWAT MASALAH RAMBUT, boleh juga dijadikan MINYAK RAMBUT!”

>> BAU YANG WANGI!
“Sangat cepat Nutrees serap dirambut. Tak berminyak & wangi!”

=============================

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Amacam????Β  Dah jatuh cinta ke??? 😍😘😁 hihihi agak interesting n mudah kan cara nak guna nye… Ok kalau ada yg berminat nak cuba boleh wassap sy “NUTREES” ke 0187790464. In Shaa Allah sy Akan guide seterusnya bila anda dah beli drpd sy nnt. πŸ‘°πŸ‘Έ

Okay no worries sy pun akan share testimoniΒ² nya pd entry yg Akan Datang ye. πŸ˜—πŸ˜Ž

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s