POS LAJU BEST!!!

image

image

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi 😁😁😁 well still morning right sb now is 11:22 am (waktu sy start typing ni la… Bukan waktu u alls baca 😂😂)

Semalam kita bertungkus lumus packed order order from customers yg nak SIHAT dengan CELLMAXX yang nak CANTIK dengan NUTREES & MARINE ESSENCE 😍😍😍 Alhamdulillah dah setel pos pun semalam n alhamdulillah hari ni kita keep track dlm sistem pos laju… Wahhhh ada yg dah smpi ke negeri yg dialamatkn tinggal menunggu sampai ke ALAMAT tuan empunya yg order jerrrr 👏👏👏 MEMANG PANTAS BETUL POS LAJU ni… Thanks a lot pd Pos laju sebab setakat hari ni… All my customers terima parcel mereka dgn selamat nya… 😊😊

Sebab tu dgn Saya, Saya mmg akan beri JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TAK SMPI DLM MASA 7HARI BEKERJA sebab pos laju nye service tip top…. Kita bagi 5 BINTANG!!!!!!  🌟🌟🌟🌟🌟

To all my customers or u alls yg still tak sure nak cek status parcel u alls… Ni sy tunjukkan 👇👇👇👇

image

Okla…. Nak sambung raya la… Hahahahah ehhhhhhh bukan la… Nak update testimoni testimoni TERBARU la… Nnt leh la u alls Tengok Tengok or survey 😉😉😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s