SEJUK AND FRESH JERRR

image

Assalamualaikum wbt dan selamat malam…. Hihihi… Hari ni kite update story belah malam plak…. Hahhhh kite teruja pasal #kefiraskincare ni…tu yg nak update story psl kefira ni

Kan sebelum ni ada sy share ttg kefira kan kan… Ingat tak??? Tak ingt leh tengok balik bawah tajuk besar KEFIRA πŸ˜‰πŸ˜‰ and dulu selalu sy bgtau sy suka share n rekeman produk yg sy dah cuba n guna n best jerrrr… Mmg betul pun…

image

So far sy dah guna sabun ni for two days tapi nak cite psl sabun ni first time basuh je u dah rasa best sgt sgt sebab terus rasa sejuk kulit muka kite rasa fresh beb!!!!! First time guna sabun muka rasa fresh berangin SEGAR mcmni….. Dah jatuh cinta pandang pertama ni… 😍😍😍 yg kedua nye ia tak gatal2 kulit muka… Sb pernah experience before this guna pencuci muka lain lepas guna rasa mcm gatalΒ² je muka tu kan… Tp dgn kefira soap ni mmg takde…. Fresh jerrrr rasa…. Siap leh belah belah ni leh share share guna dgn adik beradik lain tau…. Sebab tu kite kata JIMAT SANGAT SANGAT πŸ˜‰πŸ˜‰

TAK RUGI CUBA BEB!!!!!
Lelaki Perempuan boleh guna πŸ‘§πŸ‘¨

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s