Projek Colorful

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua…. Maaf ye… Dah almost lebih two weeks tak update ye… AL maklum la.. Banyak sgt medium kita nak share ttg aktiviti business kan plus at the same time kite tgh mencari beberapa projek baru utk tambah kan lagi ruang yg ada ni… Hihihih In Shaa Allah… Mudah mudahan ye…
.
.
Sebenarnye mmg ada new projek nak share dgn u alls… TOTTEES BAG!!!!!! First I tengok design bag die semua I dah felled in love dah… Bak kata orang… Cinta pandang pertama u alls… Byk I tengok ttg bag ni… Die bukan handbag tau… Die more kepada bag nak isi buku ke file ke yg jenis pegang tu… Ala ala nak bawa g kuliah tu kan… Hah  itu la die nye… Mmg materials pun tip top n service from suppliers yg design ni pun awesome sesangat
.
.
Ni I share beberapa designs for u guys to belek belek cuci mata tengok ek…. 😁😁👇👇👇

image

image

image

👆👆👆👆👆 ni antara designs nya… Ada lagi sebenarnye… Mmg rambang mata tengok beb!!! Tottees ni for pouch bag pun ada tau mmg comeiiiii jerrr sesuai utk jadikan bag for make up stuffs or toiletries or pencil case.. Ni I share skit 👇👇

image

image

image

Ada cam???? Comeiiiii kan semua design yg sy share ni…. 💖😍 the best part is u boleh juga nak request print ur own design n leh letak nama sendiri gak…. Ni la my new project or new items in my business now… Kalau ada yg nak order boleh direct wassap 0187790464 ye. Sy Akan share banyakkkk lagi design yg ada…. 😍😍

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s