Pengamal CellMaxx

Assalamualaikum wbt n selamat sejahtera semua…. Agak bz lately ni so that’s why mcm agak keterlupaan utk update isi blog ni ye… Hehehehehhe
.
U alls yg sudi singgah baca my blog ni ape kabar semua nye??? Hope sihat sokmo la ye…. 😉😘 ni Nak share skit psl feedback cellmaxx… Ingt lagi Kan dulu pernah share ttg Cellmaxx SUPERFOOD…. Hahhh jangan buat buat lupa plak…. Tapi kalau dah lupa leh je tengok balik entry berkaitan Cellmaxx n kena consume cellmaxx utk kuatkan Minda tu 😁😁😁
.
.
Ramai sy jumpa duk heboh Tanya… “testimony tu Ada tak??? Testimony ni Ada tak??? Sakit yg mcmtu Ada tak org consume??? Ada testimony tak Nak tengok???”
Hahhh…. Mcm mcm depa ty kn… Biasala… Tapi Nak habaq maiiii… Sebelum tanya tu sebenarnya kami dah share habis from A to Z ttg Cellmaxx ni…. Cellmaxx ni BUKAN DIUKUR atas faktor testimoni or kesan pengamal…. N ia bukan hanya utk org yg Ada masalah kesihatan jerrr… Ia utk semua orang… Keperluan semua kerana faktor lifestyle skrg mmg dah beri impact yg ketara pd level kesihatan kita… That’s why kena consume utk kekal sihat bukan tunggu sakit baru nk consume… N one more thing… Ia adalah pemakanan kesihatan tambahan yg mana Kandungan AFA mmg dah diujikaji terbukti secara sahih oleh Pakar saintis dunia nutrisi khasiat nye Sgt Sgt Sgt baik utk kesihatan badan… Sebab tu ia diterima dlm dunia pharmaceutical kerana ia disokong oleh kajian Pakar saintis n Perubatan…
.
.

image

image

image

Nak tengok feedback mmg boleh jerrr tp jangan salah kefahaman… Jangan sebab Ada testimoni baru Nak Cuba… Itu sangat sangat la SALAH persepsi nye…. Faham kan FUNGSINYA n tindakbalas nye baru decide Nak consume or tak… Bukan tengok pd testimoni or feedback pengamal semata Mata ye….
.
.
Okla disini sy share jugak la beberapa feedback pengamal utk tatapan u alls… Kena ingat setiap badan kite berbeza beza… So tindakbalas pun mmg confirm berbeza beza 😉👇

image

image

image

image

image

image

👆👆👆 ni Antara feedback terkini… Nnt kalau Ada lagi in shaa Allah boleh la sy share ye…. So my advice pd yg Nak Cuba cellmaxx ni, mmg digalakkan sangat tapi please FAHAM KAN DULU…. Jangan terburu buru sb Nak baik Nak sihat terus cuba…. No point kalau u cuba tp u tak faham n buat kesimpulan sendiri. N sy pun bukan nye Nak customers terus main beli jerrr… Kalau tak jelas tak faham better jangan beli..  😉😉 pd yg serius Nak dpt info or penerangan lengkap boleh wassap 0187790464. Sb kami mmg Ada buat penerangan lengkap melalui WASSAP GROUP. Free je utk penerangan ni. 😊😊
.
.
OK kita sambung next entry akan Datang ye. In shaa Allah… SALAM SUBUH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s