CellMaxx Best

👆👆👆👆👆👆👆👆

🌹اسلام عليكم ورحمة الله وبركاته 🌹

Hye alls….. Sori Ye lama plak gap nye kan tak update blog ni… Well bulan ni agak bz skit dgn aktiviti with family n baru balik drpd KL sebenarnye. Spend quality time with family 😊😊😊

Nampak tak muka happy Kat atas tu?? 😂👆 tu la Saya tgh happy sb dapat stok stok baru… Yelah… Yg que order panjang… Stok plak laju jerrr habis.. Alhamdulillah… Mana tak happy kan.. Lagi happy sambil sambil restok dpt feedback positif drpd pengamal CellMaxx… Lagi la senyum smpi ke telinga 😘😍 semua dengan izin ALLAH SWT melalui khasiat yg terkandung dlm CellMaxx ni 

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Okay ini antara yg sempat Saya share ye n sebenarnye Ada few lagi tapi tak sempat Nak masuk dlm templates cantik ni… Heheheh cantik ke?? 😘😂 well sebenarnye u alls semua jangan terlalu taksub sangat dgn feedback ni. Feedback ni just utk u alls lihat sendiri tindakbalas tindakbalas setiap invidividu berbeza ikut body masing masing. 

Yang penting u alls kena jelas sendiri ttg cellmaxx bekerja dalam badan. Sebab tu sy suka kalau u alls dpt join event by HQ MAXXIMA iaitu PUSH yg mana majority yg sampai kan sharing or info ttg cellmaxx adalah doktor or mereka yg memang Ada background perubatan or dlm erti kata lain mmg yg QUALIFIED. Event ni pun FREE jer… Kalau rasa mcm susah Nak datang event boleh join group wassap penerangan organized by me n my team and dibantu oleh one of Medical Advisor, Dr Wan Martina. Tapi yela dlm wassap or pembacaan tak semua org akan jelas n faham. Therefore kalau boleh dtg ke PUSH… Datang la ye… Senang nnt u alls Nak bersesi soal jawab secara terbuka face to face 😊😊👇👇

👆👆👆 Pada yg RAJIN online boleh follow official PAGE FB MAXXIMA utk ikuti event HQ or Nak details ttg cellmaxx boleh juga melalui official website http://www.maxx.my 

Okay got to go now. Anything just wassap me at +6018.779.0464 😊😍

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s