CANTIK & MURAH

picsart_09-21-12-56-17

Assalamualaikum wbt n salam ceria allss…😙😙😙 Kali ni sementara teringat ni….kita nak update project warna warni kita yg before this kita ada share…😊😊 alhamdulillah makin hot n dapat sambutan alls….

👆👆 Tottees bag & pouch bag…. honestly mmg cantikkkk n material nya one n only di Malaysia okkkk…. takde n takkan sama dengan mana mana bag tote yg lain….paling WIN 100% made by Syarikat Bumiputera 👏👏👏👏

FYI bag ni banyak kita promo dalam IG kita di @totteesillah sebab terlalu banyak designs utk dishare…so mmg dalam ni tak berapa sempat sangat nak share… tapi utk kali ni sy akan share juga la beberapa designs yg baru sempat saya update di IG semalam 😎😎 so kalau ada yg berminat nak tengok details… mmg sangat digalakkan singgah di IG saya ye @totteesillah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Okay ni antara some of the designs….banyyakkkkkkkk lagi sebenarnya nnt boleh tengok kat sini ek 👇👇👇

screenshot_2016-10-22-01-11-38

👆👆👆haaaahhhh cantik kan….mmg rambang mata nnt nak pilih tau….majority semua puas hati dengan bag ni….ni sy belanja skit feedback ek 😘😘👇👇

Nampak semua happy 😁😁😁 bila u alls happy dgn kualiti bag…kita 10kali ganda happy 🎉🎊🎉🎊 heheheheh okla…nnt singgah ye IG nye…mana la tau dah buntu nak cari birthday present ke doorgift ke..boleh jadikan bag ni plak sebagai plan nye… Bag ni pun boleh printed nama u alls atas nye kalau u alls nak la…😊😊😊 so nnt wassap ye kalau interested. Till we meet again ye in other post 👋👋

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s