CellMaxx oooohhh CellMaxx

Assalamualaikum wbt n salam sejahtera semua…. Waahhhhhh dah lama ek kite tak ter-update blog kite ni ekkkk…mesti ada yg winduuuu kan kan… Hehehhee just kidding πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ seriously now focusing on instagram jugak so mmg tangan dah mcm sotong ni hah handle everything by myself…. Ermmmmm mcm memerlukan assistant tapi yg FREE OF CHARGE… heheheeπŸ˜‚πŸ˜‚

Zaman skrg ni mana ada yg FREE kn kan….okla kita nak update few new feedbacks pengamal CellMaxx utk u alls baca ….πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

picsart_11-14-05-59-56

picsart_11-22-11-31-07

 

picsart_11-22-11-22-53

picsart_11-22-11-18-37

picsart_11-14-05-55-49

picsart_11-22-11-14-29

☝☝☝☝☝☝ni semua antara feedback terkini sempat saya kumpul n share utk u alls baca.TAPI TAPI TAPI kena ingat……CellMaxx diterima bukan sebab testimoni or feedback pengamal ye (dah berjuta Kali highlight niπŸ˜‚) siapa yg still kurang jelas meh wassap terus ke 0187790464. Ada rezeki saya akan invite dlm group penerangan wassap CellMaxx kami or kalau u alls rajin lebih adviceable attend event MAXXIMA iaitu PUSH di setiap lokasi yg dah dijadualkan 😁😁

 

OK,got to go now.

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s