Jom me-Ngopi

 

img_20161130_143519

Assalamualaikum wbt. Hye semua… Sekarang ni time saya tengah menaip ni is waktu petang…sooooooo SELAMAT PETANG 😘😘 wahhhhh srkg dah masuk cuti sekolah ek…. Makin ramai LA nampak gaya nya yg mula on vacation mood dgn family bawa anak anak berjalan kan….. Happy holiday ye 😁😁

Okay entrykali ni akk nak share pasal one of minuman panas favorite akk ni hah…. Min Kaffe or Mineral Coffee or Kopi Garam Buluh…. Sebenarnya sampai LA ni akk sefamily consume kopi ni SB mmg tak dinafikan khasiat nye…. Macam akk mmg suka minuman panas berbanding sejuk tp nk cari yg segera yg TAK MANIS kat mana mana mmg LA ni payah nak jumpa…even minum kat warong pun kita dah request kurang manis pun depa still buat manis lagi…..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ so kalau dah tau….tu yg kena buat sendiri la kan…. U alls pun akk yakin suka minum minuman yg kurang Manis kan SB kite semua nak jaga kesihatan right….sekali sekala takpe LA kan but if everyday mmg pengsan nnt πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

So honestly macam akk…. If terasa Sgt nak hot drinks mmg akk cari Min Kaffe ni LA…. Takde dah yg lain…. Ni akk share dgn u alls benefit s yg u alls boleh dapat dgn consume this coffee πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_143732

 

☝☝☝☝ hahhh nampak tak?? ia bukan kopi biasa biasa LA…. Ia kopi utk kesihatan disebabkan kandungan GARAM BULUH yg jadi one of bahan utama DLM kopi ni. Ni akk share beberapa feedback pengamal kopi ni ek utk u alls baca skit πŸ˜‚πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_144432

img_20161130_144328

 

img_20161130_144123

img_20161130_143928

Enter a caption

☝☝☝☝ boleh tengok n baca sendiri feedback daripada mereka…. Ada yg loose weight…ada yg reading gula menurun …ada yg susu badan bertambah…. Alhamdulillah semua dengan izin Allah khasiat garam buluh ni. So if ada yg nak cuba kita ada buat promosi ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_151451

Untuk yang nak beli 2kotak – 3kotak sahaja boleh pilih samada NAK FREE GIFT OR FREE POSTAGE (utk dalam Msia shj ye) 😁😁 Simple cara nye …u alls screen shot gmbr ni n send pada wassap +60187790464 n bagi tau jumlah kotak utk order n nak free gift or free postage 😘😘

ADA YANG NAK TRIAL PACK KE??? Boleh juga… Still sama cara nya…u screen shot gmbr tadi n wassap “INFO TRIAL PACK” ke no yg sama. 😘😘

Okay rasanye jelas kan dgn info ni. No problem boleh wassap je if nak Tanya details ye. Kita jumpa next entry ye. 😁😁😁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s