FREE TIPS N TRICKS

2016-01-iheartfreestuff-new-660px

Assalamualaikum wbt friends 😊😊 APA kabar u alls??? Haaaahhh baca gambar kat atas ni mesti ghamai suka kan kan…. Heheheheheh tapi kat sini kite bukan LA nak bagi FREE PRODUK tau… πŸ˜‚πŸ˜‚ dah nama pun kite berniaga produk kan…so mana leh bagi FREE cmtu jerrr kan…. Unless la kalau u alls beli berkaton katon produk daripda kite maybe kita boleh fikirkn utk bagi FREE HADIAH ke kan…. πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Okay but SERIUS ly mmg kita nak bagi FREE ni…but FREE SHARING or TIPS or GUIDELINES utk semua especially yg baru berjinak jinak dalam dunia business secara online. Well to be honest saya pun still baru n still learning jugak…. But saya mmg rasa nak share experienced n sedikit ilmu yg sy kumpulkan sepanjang almost dua tahun saya run online basis. 😊😊 Setakat hari ni medium yang saya guna kan is FB personal, FB group, FB page, YouTube, blog, instagram…. Haaaaa banyak kan…tapi ni je tak cukup lagi sebab banyaaakkkkk lagi medium online lain yg boleh kite apply sebenarnya ….tapi semua pun kena step by step n manage betul betul…. Buat masa ni sy mmg handle everything sorang sorang jerrrr so mmg kekadang terasa tangan ni mcm sotong skit LA….. Hahahhhaha

Okay info yg sy nak share semuanya is FREE BASIS… walaupun sy sendiri pernah gunakan service berbayar but sy dapati if KITA EXTRA RAJIN sebenarnya kita boleh dapat HASILNYA wpun dgn zero or less costs. SERIUS sy sendiri buat both n zaman skrg if kita lihat ramai or banyak service service utk Bantu sales kan n ada yg caj murah n ada yg caj mahal but semua tu atas pilihan masing masing …. Memang dalm bisness WAJIB ada marketing n of coz mmg kena ada portion kos for marketing pun….. Cuma as beginner mcm sy n sy dah lalui mcm mcm gak kos marketing n mmg if boleh nak low or cut down the costs, sy rasai n faham sesangat bagaimana all beginners yg nak start with zero cost….

So sy terpaksa MERAJINKAN diri saya search Google everything on internet….. Plus sedikit experienced dlm kelas kelas marketing yg pernah sy attended sebelum ni…. So sy mmg jumpa pelbagai ilmu n tips n tricks for marketing online especially instagram n fb group. Bila saya jumpa sy BUAT PRAKTIK n bila tak jadi sy buat lagi sampai jadi…salah buat je sy take note n ubah…salah je take note n buat lagi…. Alhamdulillah …berkat sabar n terus buat…. Memang ada hasilnya tersendiri di setiap medium yg saya praktikkan

So saya rasa mcm tak best if saya tak share ilmu n pengalaman n tips n tricks yg saya pelajari ni… Tu yang ingat nak share FREE ILMU ni…. Tapi by personal wassap ye….SB sy perlu tahu background produk Anda n penggunaan medium online Anda n masalah yg dihadapi. DLM erti kata lain secara personal lebih mudah utk saya consult. No WORRIES TIADA APA APA CAJ OR SYARAT dikenakan. Memadai saya dpat share n kembangkn ilmu n kemahiran yg dipinjamkan Allah SWT utk manfaat kita bersama. In Shaa Allah 😊😊

Sekiranya Anda sangat baru dlm bisnes online, Rajin, konsisten n ingin belajar tips for FREE nye … Boleh wassap “I πŸ’œfree tips” terus ke 0187790464

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s