Lamaaaanyyaaa tak update ๐Ÿ’

Assalamualaikum wbt n selamat sejahtera u alls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Rindunyaa nak berkarya disini n share share info or news or aktiviti terkini…hehheheeheh

fb_img_1484354800979

Alhamdulillah kite jumpa dalam tahun 2017 ni ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ akk ni home bizz jerr so mmg akk lama tak update ni sb byk but revision n study n reading

Macam plan nak tambah koleksi produk yg diniagakan la especially produk from founder beragama Islam Melayu. Yup siapa lagi kalau bukan kite yang seagama n sebangsa ni support each other kan…but positif nye je la support…yg negatif kalau support jugak tu nama nya cari pasal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ™ˆ

๐Ÿ“๐Ÿ“šwell…. Dalam kepala ni dah ada few produk or brands yg mcm agak interesting to work on cuma tgh nak deal dgn mgtnye la … Akk xbuat sorg sorg dikkk…akk ada geng…so far geng akk skrg ni is my own sister, coming soon In Shaa Allah my bff from previous business juga akn join

Apa APA kite buat as a team much more better the result rather then sorg sorg sbnrrnye… But if takdir menentukan yg terbaik ketika ITU is by urself,buat jugak…jangan down SB waima mcmne sekali pun as a team or alone ke …ALLAH IS ALWAYS THERE FOR US ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Oooo ya…. Last week akhirnya akk dpt share gak knowledge about IG marketing with one of my FB friend. Lega Sgt SB dpt luahkan or share ape yg kite ada sedikit utk dimanfaatkan oleh orang lain. Akk share PERCUMA jerr dik SB pengalaman n ilmu akk ada takde la sehebat mana, semua from pembacaan n pengalaman sendiri ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚ lagi satu akk dulu pun pernah berada DLM situasi begitu so akk tau mcmne peritnye nak dptkn ilmu or right teknik tu at the same time modal utk sesi ilmu tu kite lum ada. That’s why akk share free jerrr ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Okayla entry kali ni mmg tujuan nye Santai jerrr… Takde nak cite Sgt psl produk testimony or details. Tpi PD yg nk tgk ttg #cellmaxx or #totteesbag boleh direct contact 0187790464 or visit IG @totteesillah @mizzillah

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s