MySepatu

picsart_02-02-05-15-28

Assalamualaikum WBT. Selamat sejahtera u alls… Jangan terkezut Sgt tgk gmbr cantik atas ni…. Heheheheh πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ‘‘πŸ‘‘ ada story nak cite sebenarnye yg ada link dgn gmbr ni ☝☝😘

Waktu skrg dah jam 5:20petang waktu Msia… Siapa yg lum solat ASAR tu….setelkan dulu naaaa… N jangan rushing rushing plak dlm solat tu…. πŸ˜‡πŸ˜‡

Ni sandle akk beli waku tgh sales hujung tahun lepas..mmg murah Sgt drpd actual price… Akk ni bukan jenis suka membeli sebarangan… Akk jenis suka guna sesuatu tu smpi ghanap baru la nnt ada nafsu nak beli lain… If not xde nye….tp semenjak akk disahkan ada masalah Rheumatoid Arthritis 7 tahun lepas yg mana peringkat awal dulu mmg banyak menyerang bahagian kaki ni…nak tak nak akk terpaksa spend banyak utk kasut or Sandle…. Sebab waktu tu kaki akk ni mmg xleh pakai sebarangan jenis or design kasut…if salah je…confirm meraung la nnt kaki ni… Huhuhuhu mesti xdpt bayangkn sb tak ramai tau APA ITU rheumatoid arthritis (RA) ni…nnt Google ek cari mksud heheheheh

So….. Mmg mcm mcm la jenis akk beli yg waktu cuba rasa ok selesa je bila dah beli…hamekkk ko…. Pakai sejam lebih jerrr kaki dah meraung…. 😒😒 tu yg kena cari lain beli lain lagi…. Smpi drpd tak tgk kualiti Sgt sblm ni, disbbkn sakit terpaksa cari yg kualiti baik n sesuai dgn keadaan kaki ni hahh…. Ikutkn semenjak kaki sakit tu heels ke wedges ke yg nipis Sgt ke yg tebal Sgt ke sume akk xleh nk pakai Sgt…byk kasut kasut lama cantik terpksa buang sb dah Lah size kaki kecik….so DLM umah ni xde sape yg muat pakai… πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚. Tp Alhamdulillah skrg ni dh BERUBAH byk Sgt Sgt…

πŸŽ‰πŸŽŠπŸ’πŸ˜ŠπŸ˜˜ berkat DOA, USAHA, IKHTIAR n kesabaran…Alhamdulillah akk dipertemukan dgn CellMaxx n akk smpi hari ni consume….mula mula akk consume mmg terasa part part skit dulu…. Tu sume healing crisis… Akk tahan je sb nak ikhtiar sihat… Dalam sedar tak sedar keadaan kaki akk ni yg dulu mmg xleh lebih sikit je confirm bengkak…confirm sakit…confirm meraung…skrg dah beransur ansur kurang rasa tu sume…. N skrg akk baru realised yg akk dah boleh mula pakai sandle tebal mcm gmbr kat atas tu…tu yg akk beli tu… As reward diri akk 😘😊πŸ’ͺ

Even though belum 100% pulih, but akk dpt rasakan perbezaannye lepas consistent consume CellMaxx ni… Ni pun baru lps balik drpd restok ni hah πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20170202_131127_825

Ni πŸ‘†β˜ semua repeat order n stock utk akk n parents akk sendiri… Produk bercakap sendiri… Dah consume baru tahu… Most important thing fahamkn la dulu betul betul sebelum nak consume ye. Jangan nnt dah consume dh ITU dah INI then start blame ITU blame INI… Sb tu nak faham nak jelas please join PUSH organized by HQ n refer Medical Advisor for details. Sebb CellMaxx ni mmg ada Medical Advisor yg Bantu patients or public yg SERIUS nk dptkn advice ttg CellMaxx

Well akk share je…. Tak wajib ikut or follow pun… If terjumpa ikhtiar lain pun boleh cuba yg penting tak give up utk mencari penawar utk kesihatan sendiri. In Shaa Allah πŸ’ͺ😊 okay, akk dah lapooooo… Hhehehe nak geledah dapur jap cari makanan APA boleh dimakan… Heheheheheh. Ada yg nak wassap je??? Boleh jerrr… Ni no wassap akk πŸ˜˜πŸ’ +60187790464

πŸŽ‰πŸŽŠJUMPA LAGI DALAM NEXT POSTπŸŽŠπŸŽ‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s