My Faveret

Β picsart_02-03-10-33-55

Assalamualaikum wbt n selamat malam…. Hehehehhe kenapa ekkk selamat malam plakk kanπŸ˜‚πŸ˜‚ sb waktu kite menaip ni mmg waktu lewat malam…. Cuma u alls je baca tak tau la kul berapa, bila n dimana… Hehehehe😘😘 terima kasih ye kerna sudi menyinggah n baca coretan hati ni….ceeeewwwahhhh πŸ˜πŸ˜πŸ’–

Takde ape nak bagi…..cukup la gmbr kopi ais kat atas tu ekkkk… Haahahah β˜•πŸ΅πŸΉ kita mmg penggemar kopi tau…. Tp bukan la jenis americano tuu…sb yg tu terlalu pahhhiiiiitttt ghasa nye 😫😫 kite suka yg medium je rasa kopinye heheheheh itu kalau minuman panas or minuman pagi mmg selalu jenis kopi la πŸ˜˜πŸ˜‹

Tapi….seperti yg semua tahu kopi ni ada kaffein so tak baik utk kesihatan sekiranya kite terlalu addicted to it kan…. Sebab tu pada mereka yg akan consume CellMaxx or dah or sedang dlm consume CellMaxx…. Utk kesan lebih baik sebenarnya sangat digalakkan utk amalkn healthy diet plus pada penggemar TEGAR kopi or teh dinasihatkn kurangkan pengambilan nye… BUKAN LANGSUNG TAK BOLEH minum ye… Tapi if u still nak proceed mcm biasa tiada halangan 😊😊

Mcm sy pun dua hari sekali amek mineral kopi… Kopi lain pada tekak sy ni tak berapa nak kena la … Hehehehe OK tu je sharing utk Kali ni… Next time kita share lagi ek 😘😘

picsart_11-30-02-14-43_20161211145342816Β Pada yg nak tengok TESTIMONI OR FEEDBACK CellMaxx boleh type ni β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜ diruangan search engine. In Shaa Allah membantu πŸ˜ŠπŸ‘πŸ’

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s