Kuku..ku

picsart_02-04-09-46-32

Assalamualaikum wbt and selamat sejahter u alls…. 😘😘 hehhehe lately ni byk plak ilham or sharing akk nak share …tu yg ter rajin Sgt meng update ni hah πŸ˜‚πŸ˜‚ yg boring nak baca tu leh abaikan ekkk πŸ’πŸ˜˜

Cantikk tak gmbr CellMaxx dlm balang comel kat atas tu πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜?? Heheheh ape yg u alls perasan selain gmbr cellmaxx DLM balang tu?? Siapa teka betul… Akk bagi hadiah… Heheheheh

Okay masa dah TAMAT… hahahha…. Okay la sebenarnya Kali ni akk nk share sumting ttg CellMaxx jugak…semenjak akk amalkan consume CellMaxx ni antara yg paling CEPAT OR SENANG yg kita akan nampak tindakbalas CellMaxx dlm badan kita ialah KUKU KITA CEPAT PANJANG….bukan setakat cepat panjang je tau malah LEBIH CANTIK …. πŸ’… 😘 Β akk ada beberapa orang customer and patients yg bagi FEEDBACK kuku mereka bertambah cantik n sihat lepas amalkan CellMaxx jugak… So bukan la akk sorg yg perasan or syok sendiri ye….Amacam ??? Nak tak kuku sihat shining gitew?? 😘😎

Ini membuktikan bahawa sememangnya dgn pengambilan CellMaxx konsisten mmg bertepatan dgn fungsi uniknya iaitu “mengetuk or merangsang tulang sumΒ² merembeskan sel baru 3-4juta (bagi setiap sachet) n sel baru ni akn BEKERJA baiki or ganti selΒ² DLM badan yg dh rosak”

Bak kata Dr Ahmad Reza, antara sel dlm badan yg cepat dibaiki or diperbaharui ialah sel KUKU n RAMBUT. Sebab tu ia cepat panjang…

APA lagi… Dh panjang kuku tu hari JUMAAT kasi potong naaa … 😏😎

cameff_1484915651318Β okayla…akk rasa takat tu dulu sharing info from akk ye…if ada lagi nnt akk share ye 😊😊 jom tidur… Sb skrg ni dah jam 12:34pm waktu Malaysia 😴😴 ada jodoh ada rezeki ada umur kite jumpa lagi dalam entry lain ye… Bye bye n good night semua πŸ˜˜πŸ’πŸ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s