Hero Seantero

man-1

Hye semua…. Assalamualaikum wbt… ☝👆 kenal ke siapa ni ?? Heheheh kawe pun tak kenaii just terjumpa gmbr ni waktu tgh “googling” 🙊😅 amekk kawww sesuka hati je kan tambah “ing” kan…nak mudah faham Katanya … Heheheh jangan marah naa… Well gmbr sekadar hiasan jerrr but still ada connection nye with my story Kali ni tau 😘👇👇

Last weekend, kite org sefamily seharian outstation g ziarah saudara yg baru discharge hospital area Bangi sana. Well ikutkn mmg tak jauh mana pun but for those yg dah agak berusia especially USIA mak ayah kite yg age lebih 55 ke atas duk lama lama dlm kete memenatkn juga utk mereka sbnrnye 🙇🙇

Sebab tu skrg ni mmg I je la selalu jadi supir if nak travel luar kawasan…. N that’s why kena fit la kan kan kan 💪😊 but lepas kite org dah setel urusan seharian diluar kwsn semua, tiba rumah jerrrr…. Ni ayah saya cakap kat saya 👇👇

“Memang rasa BEZA minum CellMaxx ni….badan rasa TAK LETIH, TAK PENAT wpun long distance travel…nnt malam kena minum lagi….”

Orang berusia 50an ke atas mmg tak sama dgn badan USIA belia remaja….die org mmg cepat rasa penat letih wpun perjalanan amek masa sejam dlm kereta tu tauuu… Syukur Sgt dpt bagi die org minum CellMaxx ni… Mmg beza Sgt respon my mom n my dad ttg cellmaxx ni berbanding supplements lain yg pernah mereka consume. Dengan cellmaxx pantang nak habis je, confirm dah ada bunyi bunyi bunga bunga minta top up lagi…. Hheheheheh 💐😉

Alhamdulillah, dgn cellmaxx biz ni, sy dpt every month FREE DUA KOTAK… Hasil usaha keras share ttg kebaikan cellmaxx pd umum la …bukan duk goyang kaki leh dapat tau… Sambil boleh buat EXTRA DUIT dgn produk best mcmni, dpt plak CONSUME FREE…

Okay la mata pun mcm mau tidur sudah … Sebelum tu nak share ttg mereka yg ada masalah #arthritis Saya ada dptkn feedback from one of Medical Advisor for CellMaxx ni  👇👇 sy share as penutup ye

picsart_02-14-08-33-19

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s