MyStyle

picsart_02-20-04-54-32

Hye semua….. Tgh buat ape tu??? Terkejut tak tengok muka akk ni ☝☝☝☝hhehhehhe comeiiii tak hakakk ni πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š ni tadi kite on the way g RESTOK CELLMAXX

Cantikkkn tudung tu kan kan… Murahhh jerrrr SERIUS… Tak rugi beli… Janji ikut syarak… Ni mahai mahai pastu xtutup sepatutnye pun payah gak tu πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

Tudung ni hakkak beli 5 riyal je bohhh hhehhe sebab tu akk kata murah jerrr tu… Cantik plak tu… Nangis tengok…nasib baik koleksi tudung dah banyak…beli warna yg perlu jerr dik non…. Kalau murah sekali pun ….ingat jangan membazir dik non…. ALLAH tak suka kite membazir… kan kan kan😘😘 so jadi pengguna n pembeli yg bijak

Okay utk siapa siapa nak order CellMaxx leh contact no ni ek 0187790464. Rabu ni akan restok lagi!!!! 😱😱 laku keras dikkkk sb kualiti n khasiatnye … Tak caya ke?? Kena la Cuba sendiri kan kn… Utk yg area BANDAR MELAKA, akk leh COD kan πŸš˜πŸš—

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s