Betuii ka ni??

picsart_02-23-04-43-00

 💄BETUL KE LIPSTIK NI??.
.
.
Dulu kan… kan…
Saya tak suka #LIPSTIK sebab pakai kat bibir rasa die mcm ermmmm bibir rasa mcm tebal jerrr…
Warna pun bukan tahan lama mana pun
Minum ke makan ke lepas tu hilang….
Tapi tak dinafikan ada lipstick yg kekal n tahan lama kan warnanya kan….
.
Tp SERIUS ly sy xgemar
Saya suka jenis lipbum jerrr sb bibir leh dirawat sekaligus n tak suka yg berwarna sangat sangat ni pd bibir💋..
.
.
Tp hari tu saja saja scroll pasai #nurraysa lipstick
Baca baca menarik info nye
Lipstick ni more kepada merawat bibir n warna ikut darah kite
Plus produk MESRA SOLAT MESRA WUDUK kan
.
Yela kite semua majority paling cikai pun tepek bedak compact dgn lipstick kan kan
So bila nak solat tu kena buang betui betui lipstick tu sume
Betui ???
.
Lama gak duk fikir fikir nak cuba
Last last bila congak congak kira kira semua la
Cuba sebab ni boleh JIMATKAN KOS sy beli lipbum every month.
.
Bila dah cuba….wowwwwwwww
Memang seriously BETUL SEPERTI BANYAK DALAM FEEDBACK SEBELUM ni…
RASA MACAM TAK PAKAI LIPSTIK
TAU TAU BIBIR JADI PINKISH YG CANTIK N SWEET .
.
Nak tengok gmbr bibir I ke???🙈🙈..haiippppp xleh lerrr show off sini… Cukupla u alls baca infonye yg mmg more utk merawat bibir, cantikkn semula tekstur bibir n bebas from chemical yg sbnrnye leh rosakkan bibir kite… ITU buatkn sy terdetik kena CUBA
.
Amacam nak cuba tak??? Sementara tgh ada PROMOSI JIMAT (last 28hb!!) ni, mai lekaih grab.
.
WS +60187790464
.
.
#lipstik #nurraysa #pearlmagiclipstik
#mesrawuduk #mesrasolat
#collagen #pinkish #glowy #murah
#onlineshopmalaysia #instashopmalaysia

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s