Refer PAKAR please

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera u alls 😘💐 First of all nak ucapkan TRILLION THANKS kepada new followers 👏👏 Honestly terharu I sebab tak sangka ada juga nak follow my blog yg super duper simple ni 😂😂 Hope that u alls enjoy my sharing dalam blog ni ye ❤❤

Anyway, entry Kali ni nak share pasal CELLMAXX of course 😘💪👍 sebab setiap hari ada je cita baru sebenarnya pasal CellMaxx ni cuma I choose mana yang PENTING je la ye

Seperti I pernah cerita before this, CellMaxx ni sebelum kita nak consume kita WAJIB TAHU KEADAAN KITA AND REFER DENGAN DOKTOR or EXPERT ttg keadaan kesihatan kita.

“Lorrrr….kata BUKAN UBAT so mesti boleh je diminum oleh sesiapa kan kan” 😂😂 mesti ada Yang terlintas fikir macamni kan kan. Ye BETUL sangat sangat… Ia memang BUKAN UBAT tapi ramai yang mulut duk cakap kata BUKAN UBAT tapi bila dah start consume duk anggap CellMaxx macam ubat n habis hangpa tolak tepi semua ubat ubat hospital hangpa naaa .. Pastu hangpa ngadu kata xda APA APA pun…lagi sakit lagi ada la…. Haiisshhhhh ni yang nak kena kuasa petir ni… Oppppssss 😅😅

Lupa la tu kan… Sebelum ni selalu I cite, pada yang dalam pengambilan ubat or under rawatan hospital, TOLONG TERUSKAN SEPERTI YANG DITETAPKAN disamping ikhtiarkan dengan pengambilan SUPERFOOD ni PLUS JAGA DIET PEMAKANAN juga. Kan pernah bagitau dulu CellMaxx selari dengan dunia perubatan dan ia bukan berfungsi untuk MENYEMBUHKAN TAPI ia membekalkan NUTRISI NUTRISI KEPERLUAN DALAM SEL SEL BADAN MANUSIA. Sebab tu sesiapa sahaja yang refer I tanya tentang CellMaxx ni memang I akan kepoci tanya kan dulu APA masalah yang dihidapi, rawatan or ubatan yang diambil setakat ini. I bukan akan semborono jerr rekemen patients or customers or prospek untuk consume CellMaxx ni ye. Penting oooo info ni semua sebelum boleh advice untuk consume CellMaxx ni untuk elakkan salah faham n of course untuk Bantu u alls lebih tepat. No worries I selalu refer kes to PAKAR iaitu Dr Wan Martina untuk Bantu patients 😊😊

Haaahhhhh JELAS TAK NI??? 👆☝ Ni I share antara pencerahan from one of MEDICAL ADVISOR DR WAN MARTINA (from her Facebook) 👇👇

PicsArt_05-09-08.47.44

Ni antara evidence untuk I share dengan u alls yang masih ragu ragu tentang CellMaxx ni. So if ada nak tau details or ada plan nak bantu parents or sedara Mara ke kan boleh terus wassap +60187790464 ye.

Okay I think INI je untuk Kali ni, jumpa dalam entri akan datang ye 😘💐

Siapa yang TAK SERIUS sebenarnye??

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera semua 💐😊 maaf ye lama plak tertinggalkan blog ni… Sebabnye bulan lepas full aktiviti projek baru dengan Adik… Tu yang kalut tak dan nak update stories kat sini… Hehehehe

Sekarang ni tengah available and ada idea tu yang mengarang ringkas dalam ni… Hope you guys sudi la baca ye n yang mana leh dimanfaatkan,sila la follow or share… 😍 yang mana tak okey, jangan ikut naaaa… Ehhhh waittt mana ada pernah I share yang tak okey kan kan 😂😂

PicsArt_05-01-12.24.59

PicsArt_05-01-12.19.55

☝☝☝☝☝☝☝☝☝

Ni antara sesi soal jawab dengan Medical Advisor CellMaxx. Nampak kan kan… Saya memang akan refer or dapatkn advice from pakar sebelum boleh advice you alls untuk consume CellMaxx ni. That’s why Siapa Siapa sahaja yg wassap tanya tentang CellMaxx memang saya akan minta details masalah yang dihidapi… Yuppp memang nampak macam info yang diminta ITU like doktor style but info info ITU penting sbab saya akan forwardkn pads Medical Advisor for guidance. N majority bila diminta info penting tersebut, ramai juga yg akan krik krik krik 😂😂😂

Mungkin risau, takut or tak serius nak tahu lebih details ??? Sendiri la jawab ekkkk… APA yang sy tau, setiap yang bertanya pada saya memang saya take it SERIUS ly 😊😊 sb sy serius nak Bantu selagi termampu

Bak kata Dr Wan Martina, setiap ahli yang rekemen customer untuk consume CELLMAXX ni perlu take charge pada customer sebetulnye walaupun Anda bukan doktor tapi perlu bertanggungjawab sampaikn info yang betul seperti saranan medical advisor.

💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎

Senang cita CellMaxx ni BUKAN UBAT dan pada yang berhajat untuk Cuba memang dialu alukan tapi perlu INGAT, rawatan ubatan hospital or klinik yang masih Anda perlu makan, perlu diteruskan seperti yang dijadualkan ye. Dan pling penting FAHAMKAN FUNGSI SEBENAR CELLMAXX ni

Perubahan or tindakbalasnya terhadap kesihatan badan seseorang BUKAN BERGANTUNG pada BERAPA SACHET OR BERAPA KOTAK perlu diambil.

For more details boleh direct http://www.wasap.my/60187790464