Siapa yang TAK SERIUS sebenarnye??

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera semua πŸ’πŸ˜Š maaf ye lama plak tertinggalkan blog ni… Sebabnye bulan lepas full aktiviti projek baru dengan Adik… Tu yang kalut tak dan nak update stories kat sini… Hehehehe

Sekarang ni tengah available and ada idea tu yang mengarang ringkas dalam ni… Hope you guys sudi la baca ye n yang mana leh dimanfaatkan,sila la follow or share… 😍 yang mana tak okey, jangan ikut naaaa… Ehhhh waittt mana ada pernah I share yang tak okey kan kan πŸ˜‚πŸ˜‚

PicsArt_05-01-12.24.59

PicsArt_05-01-12.19.55

☝☝☝☝☝☝☝☝☝

Ni antara sesi soal jawab dengan Medical Advisor CellMaxx. Nampak kan kan… Saya memang akan refer or dapatkn advice from pakar sebelum boleh advice you alls untuk consume CellMaxx ni. That’s why Siapa Siapa sahaja yg wassap tanya tentang CellMaxx memang saya akan minta details masalah yang dihidapi… Yuppp memang nampak macam info yang diminta ITU like doktor style but info info ITU penting sbab saya akan forwardkn pads Medical Advisor for guidance. N majority bila diminta info penting tersebut, ramai juga yg akan krik krik krik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Mungkin risau, takut or tak serius nak tahu lebih details ??? Sendiri la jawab ekkkk… APA yang sy tau, setiap yang bertanya pada saya memang saya take it SERIUS ly 😊😊 sb sy serius nak Bantu selagi termampu

Bak kata Dr Wan Martina, setiap ahli yang rekemen customer untuk consume CELLMAXX ni perlu take charge pada customer sebetulnye walaupun Anda bukan doktor tapi perlu bertanggungjawab sampaikn info yang betul seperti saranan medical advisor.

πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž

Senang cita CellMaxx ni BUKAN UBAT dan pada yang berhajat untuk Cuba memang dialu alukan tapi perlu INGAT, rawatan ubatan hospital or klinik yang masih Anda perlu makan, perlu diteruskan seperti yang dijadualkan ye. Dan pling penting FAHAMKAN FUNGSI SEBENAR CELLMAXX ni

Perubahan or tindakbalasnya terhadap kesihatan badan seseorang BUKAN BERGANTUNG pada BERAPA SACHET OR BERAPA KOTAK perlu diambil.

For more details boleh direct http://www.wasap.my/60187790464

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s