Refer PAKAR please

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera u alls 😘💐 First of all nak ucapkan TRILLION THANKS kepada new followers 👏👏 Honestly terharu I sebab tak sangka ada juga nak follow my blog yg super duper simple ni 😂😂 Hope that u alls enjoy my sharing dalam blog ni ye ❤❤

Anyway, entry Kali ni nak share pasal CELLMAXX of course 😘💪👍 sebab setiap hari ada je cita baru sebenarnya pasal CellMaxx ni cuma I choose mana yang PENTING je la ye

Seperti I pernah cerita before this, CellMaxx ni sebelum kita nak consume kita WAJIB TAHU KEADAAN KITA AND REFER DENGAN DOKTOR or EXPERT ttg keadaan kesihatan kita.

“Lorrrr….kata BUKAN UBAT so mesti boleh je diminum oleh sesiapa kan kan” 😂😂 mesti ada Yang terlintas fikir macamni kan kan. Ye BETUL sangat sangat… Ia memang BUKAN UBAT tapi ramai yang mulut duk cakap kata BUKAN UBAT tapi bila dah start consume duk anggap CellMaxx macam ubat n habis hangpa tolak tepi semua ubat ubat hospital hangpa naaa .. Pastu hangpa ngadu kata xda APA APA pun…lagi sakit lagi ada la…. Haiisshhhhh ni yang nak kena kuasa petir ni… Oppppssss 😅😅

Lupa la tu kan… Sebelum ni selalu I cite, pada yang dalam pengambilan ubat or under rawatan hospital, TOLONG TERUSKAN SEPERTI YANG DITETAPKAN disamping ikhtiarkan dengan pengambilan SUPERFOOD ni PLUS JAGA DIET PEMAKANAN juga. Kan pernah bagitau dulu CellMaxx selari dengan dunia perubatan dan ia bukan berfungsi untuk MENYEMBUHKAN TAPI ia membekalkan NUTRISI NUTRISI KEPERLUAN DALAM SEL SEL BADAN MANUSIA. Sebab tu sesiapa sahaja yang refer I tanya tentang CellMaxx ni memang I akan kepoci tanya kan dulu APA masalah yang dihidapi, rawatan or ubatan yang diambil setakat ini. I bukan akan semborono jerr rekemen patients or customers or prospek untuk consume CellMaxx ni ye. Penting oooo info ni semua sebelum boleh advice untuk consume CellMaxx ni untuk elakkan salah faham n of course untuk Bantu u alls lebih tepat. No worries I selalu refer kes to PAKAR iaitu Dr Wan Martina untuk Bantu patients 😊😊

Haaahhhhh JELAS TAK NI??? 👆☝ Ni I share antara pencerahan from one of MEDICAL ADVISOR DR WAN MARTINA (from her Facebook) 👇👇

PicsArt_05-09-08.47.44

Ni antara evidence untuk I share dengan u alls yang masih ragu ragu tentang CellMaxx ni. So if ada nak tau details or ada plan nak bantu parents or sedara Mara ke kan boleh terus wassap +60187790464 ye.

Okay I think INI je untuk Kali ni, jumpa dalam entri akan datang ye 😘💐

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s