Ikhtiar PREGNANCY

Dapat satu wassap ni. Eksaited die nak taw pasal CellMaxx.
Katanya nak ikhtiarkan untuk #HAMIL. Itu pun lepas die nengok sendiri result bespren die.

Jeng jeng jeng jeng.

Mana tidaknya, bespren die dah lama duk nunggu nak dapat baby. Tup tup terai CellMaxx, Alhamdulillah, menjadi rezeki die.
Melekat siap PAKEJ TWIN PACK lagi (baby kembo).
Selamat hari raya la jawab nya kan.😁

Happy wei dengaq setori kawan die tu.

PicsArt_07-08-08.28.58

Lepas die bersetori tu, KakLah pun mulakan sesi seken menyeken. Naseb la die ni advanced orangnya. Dah pernah buat cek up sepital sebelum ni semua. So die memang dah taw and faham apa masalah die. Tinggal die nak ON button je untuk cuba ikhtiar dengan CellMaxx.

Kak Lah pun share INFO PENTING dengan die if memang berhajat beno nak ikhtiar dengan #CellMaxx ni. Uols pun buleh take note jugak.👇

================================

1) Pastikan mendapat rawatan Doktor/Pakar bagi memastikan pasangan tiada masalah dan mereka disahkan normal.

2) Tempoh pengambilan CellMaxx adalah selama 6 bulan. Dan kedua duanya (suami isteri) mesti mengambil CellMaxx secara rutin setiap hari secara #KONSISTEN.

3) Mengambil CellMaxx bersama campuran MADU secara rutin setiap hari selama 6 bulan.

4) Mengamalkan #Pemakanan_Sihat_Dan_Seimbang

================================

PicsArt_07-08-08.24.48

Pesanan KERAS :

Rezeki ZURIAT ni kuasa ALLAH SWT. Kita manusia buleh ikhtiar jerr. So, kornar mana uols nak ikhtiar ikut selera memasing ye.
Janji yang TAK MEMUDARATKAN dan DOA jangan tinggal.

9-1024x1024

Sekian.😘

Advertisements