Haii orang GEMAS

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera semua.

Agak lama jugak tak ter update dalam ni ye. Entri kali ni hakak nak kenaikan dengan uols semua sorang kawan baru akak dalam CellMaxx ni.

Tadaaa. Seperti gambar dibawah ni. Nama akak ni Kak Norzilah. Kenai dengan die pun melalui online. Ekceli terkenai kawan die dulu then baru kawan die kenai kan dengan hakak. Sebabnya Kak Zila ni orang yang sangat amek berat pasal kesihatan. Al maklum lerrr dalam femili dia dah macam macam experienced dia and anak anak lalui bila bab bab SAKIT DAN SIHAT ni.

Nampak tak?? Kita akan lebih jadi alert bila kita dah mula ada pendedahan dan pengalaman sendiri. Selagi tak terkena selagi tu kita memang susah nak amek port kannn. Takpe citarasa memasing uols. Ahaksss.

Mobile Stokis GEMAS - Kak Norzilah

So hari tu dapat la dating lagi dengan kak Zilah ni. Dua jam jugak la dating dengan hakak sporting Norzilah Mazahar from GEMAS ni. Tak silap, ni dah masuk dating kali ketiga kan?? Hehehe.

Bukan dating kosong kosong uols. Dating BERISI penuh dengan setori setori SEHAT dengan CellMaxx daripada tuan punya badan and kengkawan hakak ni jugak.😁

S Y U K U R A L H A M D U L I L L A H.

Tu yang setiap bulan KONSISTEN RESTOK untuk minum sendiri (akak ni dah hampir SETAHUN konsisten minum) and kawan kawan yang nak kekal sehat sesama. FRIENDSHIP poreber gitewww konsepnya.

Lagi bertambah sonyum nampak gigi, bila sambil minum untuk sehat, sambil boleh pulak dapat “DUIT SAWII” uols.

Betul la orang duk MENGATA sebelum ni. TAK KENAL, MAKA TAK CINTA. Dah kenal, TERPIKAT laa pulakkk.

Ehem ehem ehem.

Orang orang GEMAS, pasni boleh laa helo helo akak ni ye. Dah selamat akak ni tapau bawa balik bekalan SEHAT tu semalam.

If nak minta tolong COD ke or nak jumpa kat mana mana ke area sana nanti, boleh la bagi salam elok elok tanya semua kat wassap akak ni ye 0176922851.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s