Tak Perlu Datang Kelas kayyy.

Assalamualaikum wbt dan Semangat Pagiiii!!!

Opppsss. Ni memang pepagi yakmatt ni. Heheh. Al maklum lerr, waktu cenggini mencurah curah IDEA nak membebel menaip dalam ni. Hahahaha. Tapi kita taw, uols sume bukannya baca posting on time waktu ia dipost kan kan.

Sooooo. NO BIG DEAL laa sangat kan. Ahaksss.

Well, ekceli posting kali ni sebenarnya nak SHARE LUBUK ELMU EMAS BERTAKHTA BERLIAN dengan geng geng niaga atas talian. Especeli yang niaga guna cik PESBUK tuuu. Yang Abam Mark selalu usik usik manja gituu kan bila kite terlebih terlanjur tertaksub setiap jam update je posting MENJUAL tu kann.

Nak wat camne dek non. Abam Mark korang pun cari makan jugakss. Walau pun DUIT die dah berkepuk kepuk tujuh keterunan makan tak habis, still minda orang meniaga ni selagi boleh UNTUNG memang dia KAUT PERABIH weiiii. Hahahahaha.

Tapi uols sume jangan la keluh kesah resah gelisah. Teknikal part bab bab PESBUK tu sendiri memang kite takleh nak kontrol, betul? Yang boleh dan WAJIB kite kontrol is APA yang nak dipost, MACAM MANA NAK TARIK kastemer walaupun update tiga kali sehari jerr. T pun kekadang update bukan cite bisness pun.

Cite tengok tivi sambil kunyah kuaci pun boleh closed sales dek non!!!

Hahhh. Memang setakat kite taip cite gebang cenggini memang uols susah kan nak caya betul? Tapi itula KEKUATAN MAGNET ELMU EMAS BERTAKHTA BERLIAN by CIKGU JUNE. Tekniknya 100% PROVEN siap ada BUKTI KUKUH sekukuh TEMBOK BESAR kat CHINA tu hahhh.

Sebab tu la ai is BERANI REKEMEN and SHARE pasal ni sebab ai dah start join kelas CIKGU JUNE ni memang 360 BERUBAH ai nya pesbuk tauuu. Bila pesbuk kite kembali hidup daripada zaman nazak dulu, secara tak langsung kite akan rasa EKSAITED dan HEPI dengan apa yang kite buat tau.

Yess ai masih baru lagi belajar. Tapi SERIUSLY susah nak cakap ELMU Cikgu June tak proven. Sebab each of basic ilmu die share semua ADA IMPAK BESAR weiiii. Melainkan uols MALAS tahap langkit ke7 tu, tak nak buat langsung apa diajar, korang la punya SALAH.

Paling ai SUKA is boleh belajar ikut suka hati ko la. Hahahah. Maknanya belajar jarak jauh. ONLINE jerrr. Sebab tu tengah kopek kulit koci pun boleh study lagi. Lalalalalaaa.

Dah la, bebel lelama taip pepanjang pun nanti kata ai gebangg. Meh nengok sendiri link ni https://cikgujune.onpay.my/order/form/bop09/fadzillahjohari

Kalau hati tak kuat, iman lemah, JANGAN KLIK sebab konpem korang akan TEKAN button join dalam sekelip mata jerrr. Hehehehe. Ooohh yaa. Ini untuk NEWBIES ye. Yang dah SENIOR or EXPERTO takyahla. Bagi chance la kat puak puak newbies macam ai ni plak meroket ke BULAN.

Sekian for today.

SALAM NAIK ROKET

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s