KakLahTim CellMaxx

PicsArt_11-05-11.48.00-01

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera uolls.

Tengah buat ape jerr tu.
Entri kali ni kan kan kan, hakak mau open offer best untuk uolls yang BUKAN JENIS PEMALAS dan yang BUKAN MAIN MAIN nak buat bisness.

Ganaiihhh kan ayat tu.
Bukan ape, nak bagi JELAS jerrr.
Orang kite ni hengat, buat bisness ni senang nauuu. Mentaliti orang kite ni majority nak duit asyukkk kepok kepok tapi PEMALAS tahap langit ketujuh tak sedo diri.

(takyah nak terasa pun if korang bukan kategori ni. Ni akak cakap diri akak waktu 3tahun yang lepas. So jangan perasan akak cakap korang pulak.😝)

Tapi apa apa pun, akak minta maap awai awai naa.
Kali ni memang hakak terpaksa guna ayat brutal. Sebab kali ni memang hakak nak tapis kaw kaw kaw sesapa yang nak join dengan team hakak buat CellMaxx ni.

Sebab ape beriya nau, sebab pertama hakak tak nak ada PARASIT, KUTU, CENDAWAN BUSUK dalam team hakak.
(Walau pun mungkin akan ada, cuba jugak untuk elakkan.)

Keduanya hakak sediakan kaw kaw kaw INFO, TOOLS, TIPS BISNES (free free jerrr hakak bagi) untuk korang guna nanti. Silap hari bulan, korang nak guna elmu tu untuk bisness korang yang lain pun boleh.πŸ’ͺ

(Tapi ilmu akak ni takde la sepower jerungz jerungz pauz pauz luar tu. Ada la sikit pengalaman campur aduk belajo sana sini sikit. Boleh la nak share free free jerr dengan korang. At least dapat la bantu korang yang rajin macam hakak ni.😝)

Ketiga nya, dah sampai masa akak beri peluang jugak pada korang yang nak buat kebaikan dengan share perkara yang mendatangkan faedah pada manusia sejagat. Dalam erti kata lain nak share peluang sihat and buat duit sesama yang memerlukan.😍

Jujur kata akak start buat CellMaxx ni dengan jadi users jerr dulu. Pengguna la senang cite. Sebab akak pun ada masalah kesihatan, parent akak pun. So memang wajib la guna consume sendiri dulu.

Lepas dah minum tu dan tengok pulak background produk, details from A to Z plus ada pakar pakar perubatan yang bantu buat explanation. Buat akak rasa better buat bisness sekali. Kite tolong diri sendiri untuk sihat badan, sihat poket Dan tolong orang lain jugakk. Alhamdulillah. Dalam 5-6 bulan gitu, akak upgrade jadi Stokis. Adik akak pulak dalam tempoh 3 bulan die upgrade. Nampak kan. Beza kan rezeki memasing.

Jujur lagi nak bagitau, mana mana produk or bisness korang baru nak buat BUKAN SENANG ye. Dan bukan gerenti konsep hari ni korang promo esok 100orang kastemer serah diri. Ramai nauuu taksub dengan ayat ayat over marketing. Dengan akak, kalau korang tanya berapa income leh dapat la, berapa lama balik modal bla bla bla…. Sori to say. REZEKI KITE ALLAH TENTUKAN. Ko rajin konsisten, In Shaa Allah, ALLAH bagi. Bukan akak yang bagi. Akak share platform jerrr. Penting yang amat korang kena faham betul betul konsep REZEKI SEBENAR. Baru la korang takkan tanya soalan merapu nanti.

So, if korang ghasa macam berkenan or terpaut sudah pada ayat yang brutal akak ni, mehla wasap no akak di 0187790464.

Korang wasap type “Nak join team CellMaxx KakLah”

Advertisements

CellMaxx di Teluk Intan

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera uolls.
Apa kabar?? Tengkiu taw sudi singgah blog kite dan
baca info info kite share dalam ni.πŸ’

Boleh dikatakan hampir 100% setori mori dalam ni
based on my own experinced and berkait rapat
dengan myself dan orang berdekatan dengan kite.

So if uolls ada terjumpa setori seakan akan tu,
mungkin suatu kebetulan jerrr sipi sipi nak sama
kann.πŸ˜‚

Okay, entri kali ni kite nak buat FREE MARKETING or
FREE PREVIEW one of team CellMaxx di bawah
pemantauan kite. In Shaa ALLAH, sesiapa yang jadi
part of my team, kite akan tolong promo kan sekali
no contact uolls.πŸ’ͺ

Tapiiiiii. Kite tolong promo kan tu pun lepas tengok
effort korang la. If setakat join jadi ahli, nak buat
minum sendiri and takde rasa ringan tulang
langsung nak cite or sebarkan pasal CellMaxx ni
pada umum, tu menandakan yang korang takdela
niat nak buat duit sawi dengan produk ohsem
macam CellMaxx ni.

So, if uolls kategori bukan nak buat duit sawi,πŸ’°πŸ’°
memang kite takkan tolong promo kan.

(Duit sawi tu bukan duit jual sawi tau, heheheh. Metafora jerrr. Duit tambahan sebenarnya.)

Ehhhh, jangan salah paham pulak. Kite tak paksa
korang buat bisness pun. Malah kite bagi kebebasan lagi untuk korang berkarya bergerak ikut keselesaan
sendiri. Yela lain otak lain kretivitinye kan. Mana leh
sekat sekat dan menilai terlalu awal kan.😌

Biasanya kite memang akan pantau je dulu waktu
stage korang as consumer. Dalam tempoh tu nanti
baru akan timbul nye hat minat nak buat duit or
yang just nak minum untuk sendiri jerr.

No harm at all.😍

If terjumpa nya hat nak buat duit sekali, me and my team akan bantu tunjukkan guide nye. Kiranya kite bagi la tools and kaedah nye. Selebihnya uolls la kena MENGERAKKAN dan MENGGUNAKAN tools yang diberi.

Bila nampak ada konsistensi buat dan menampakkan
hasil, baru lah nanti kite akan decide untuk tolong
promokan NO CONTACT korang yang rajin gigih hati
murni share pasal CellMaxx ni.πŸ’ƒ

Yela kan. Logik la kan.

If korang tak buat ape ape or tak nak buat or cite pun pasal CellMaxx ni kat sesape, dah pulak kite sibuk promo no korang ape kes kan?? Kang kastemer wasap ke call ke tanya,korang menggelupur pulak. Sebab korang just minum jerrr.

Kan satu penganiayaan tu if kite main letak jerr no semua tanpa usul periksa pemantauan semua.

Kite tak kejam keiii.😘

So disini memang ada sorang team kite from Perak, lebih spesifik area Teluk Intan. Asalnya die bagi cosume pada husband die then bila die nampak result yang ketara depan mata, die SHARE kebaikan CellMaxx ni dengan kenalan kenalan berdekatan kawasan die. Alhamdulillah yang amek from die semua bagi feedback perubahan positif.

Jadiiii, warga teluk intan boleh helo helo or wasap no team kite ni ye. Nama nya Ila. In Shaa Allah die akan bantu uolls lebih details jugak nanti.

FB_IMG_1509171389802

COD ke POSTAGE ekk

Assalamualaikum wbt dan haiiiii uolls.
Kabare?? Hopefully korang semua SEHAT hendaknya and ceria ceria selalu ye.πŸ˜πŸ’

Kali ni kan, hakak terpanggil untuk setori mori pasal COD VS POSTAGE. As uolls know, ( for those yang perasan and baca la kan ), hakak memang ORIGINALLY based Bandar Melaka. So kastemer luar daripada kawasan jajahan, memang hakak mintak jasa baik ABAM POSMEN lerrr untuk tolong sampaikan depan pintu umah kastemer.🏑
Ofkos yang berada dalam kawasan jajahan, kite akan bertentang mata bersua selpie sedas dua. Hehehe.

GEAK_20170323_193823-01

Lately ni, kerap hakak dapat kastemer yang bagi quote cenggini ” bukan taknak postage, if boleh nak cepat ” Hakak pun paham, sebab hakak pun PENGGUNA jugak wpun hakak pun ada galas role as SELLER. Hakak pun berpengalaman gak jadi ONLINE BUYER. So memang faham la jugak kesulitan, korna baring, kiri kanan as buyer ni.

Bila dikaji punya kaji jawapan kastemer, at the end, yang benonye depa takut barang tak dapat, tapi duit dah bayor. Al maklum lerrr, zaman sekarang ramai nau online seller yang lupa TUHAN. Die orang ni ingat die orang meniaga online, ALLAH tak nampak agaknye. Kastemer online, yela korang leh nak menipu sebab tak nampak muka mata bagai. Ellloooo. ALLAH MAHA MENGETAHUI, MAHA MELIHAT okeyy. So pliss sedo diri.

Dek kerana attitude sesetengah seller online yang lupa tuhan ni la, yang buatkan seller online lain kena tempias sama.

Apa nak dikatakan, kerna setitik nila, rosak susu dutch lady sekaton. ( kite ubah sikit la bagi korang senyum sikit.😝 )

Well, to be honest la. Disamping isu risau kena tipu ni, by postage ni pada hakak lagi MEMUDAHKAN berbanding COD. Win win situation yang agak MENGUNTUNGKAN kedua dua pihak. Yelah, kastemer tak yah dah nak BAZIR MINYAK kete nak drive berkilometer jumpa seller amek sendiri. Tunggu je kat pago umah, nanti ABAM ENSEM pakai uniform putih merah bagi hon hon. Tadaaaa barang sampai depan umah orang hanto kan tau. Kan kerlasss gitu.

Masa EMAS pun terbela. JIMAT. Ingat nak drive redah trafik tu sume tak guna MASA ke? Weiii JIMAT banyak oooo. Leh cover macam macam keje oooo.

Yeee. Akak faham. Ada sesetengah items yang korang rasa macam tak secured by postage tu kan. Contoh hat mudah pecah tu. Back to basic. Seller online yang BERINTEGRITI, die orang tau apa tanggunjawab die orang. Besides, if items tu memang tak sesuai langsung untuk by postage, CONFIRM die orang takkan promo untuk service postage. Tapi kan, macam POS MALAYSIA sendiri pun ada sediakan pelbagai kemudahan untuk jaga postage items seumpama ini. So dalam erti kata lain, sebenarnye KAEDAH SELAMAT sentiasa ada jer disediakan melalui postage ni.

Isu kedua is LAMBAT DAPAT. Ni sebenonye diluar kawalan kite as manusia biasa. Kenapa akak cakap luar kawalan. Yelah, once macam akak dah handover pada pihak pos, urusan berikutnya dikawal sepenuhnya oleh pihak pos. Lagi satu, faktor seperti cuaca or musim cuti pun memberi impak kepada berapa cepat barang boleh sampai ke tangan kastemer.

Hahhh. Sebab tu hakak selalu DOA, minta ALLAH permudahkan proses pengeposan n kastemer terima dengan selamat dan cepat.

Tapi sepanjang rekod akak berurusan dengan POS MALAYSIA kan, boleh kata kan 99% terima parcel dengan SELAMAT dan CEPAT. 1% lagi tu pernah satu kes sebab kastemer tu takde umah n nota claimed parcel tu die tak dapat. Akak terus tolong call POS MALAYSIA semak and hari yang akak called tu jugak POS MALAYSIA hantar semula dan alhamdulillah selamat kastemer tu terima. Still POS MALAYSIA respon laju gak kan.πŸ‘πŸ˜Œ

Kes dapat lambat ni selain faktor kat atas ni, satu jerr. Seller yang TAK bertanggungjawab die SENGAJA ikut suka ati die je nak lambat kan postage nye. ( Ni memang tanda tanda penipu la ni) If yang berintegriti, paling busuk pun dua hari lepas payment dah leh dapat tracking number.

Macam hakak, everyday hakak buat postage (kecuali SABTU, AHAD dan CUTI UMUM) and COD. Sebab akak pegang konsep “kastemer dah keluar duit beli, kite wajib segerakan untuk die dapat barang (hak) die secepat mungkin” πŸ’ͺ(Tapi ni tak termasuk isu items yang memang perlu per-order tau.)

Ada juga isu pasal CAJ POSTAGEπŸ’° ni. Well tang ni memang kite kena rasional. CAJ POSTAGE ni bukan untung seller pun and memang takkan masuk buku kira kira sales seller punπŸ˜‚. Sebab ada gak kastemer beranggapan seller untung lebih bila caj postage.

Bila kastemer dah setuju by postage, dalam erti kata lain kastemer yang rela hati untuk items itu dihantar by postage kan. Yela kite dah guna service penghantaran mesti la ada bayaran nye untuk service tu. RM8(SM)/RM10(SS) (ni untuk item berat 500gram ke bawah) tu cover JIMAT buyer dari segi duit minyak nak gi pick up sendiri, or datang kedai beli semua plus MASA berharga spend untuk redah trafik bagai.

So far as pengguna or experiend online buyers, akak tak pernah jumpa lagi la seller kaut untung melalui CAJ POSTAGE ni. Tapi,tadi akak ada highlight kan kos caj tu berapa. So boleh take note ye. Or direct semak web POS MALAYSIA.

Pssstttt korang. Ni akak cite based on pengalaman dan pendapat akak as SELLER and BUYERS plus PENGGUNA. Jangan ada yang terasa pulak ye. Tapi kalau yang membaca ni ada seller yang tak berintegriti tu, hakak doakan nukilan akan ni berjaya jentik hati korang untuk INSOF.

Tak wajib percaya boooolat bolat or ikut. Yang mana membantu korang, boleh take note. Yang tak membantu tu, korang cari la reference lain. Tak susah kan. Hehehehe.

Nak COD or POSTAGE depends pada selera memasing. Yang penting info info utama sebelum membeli or membayar tu, kite as PENGGUNA WAJIB KAJI betul betul.

************************

Untuk yang nak dapatkan CellMaxx, boleh wasap terus tau ke no +60187790464

************************

Haii orang GEMAS

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera semua.

Agak lama jugak tak ter update dalam ni ye. Entri kali ni hakak nak kenaikan dengan uols semua sorang kawan baru akak dalam CellMaxx ni.

Tadaaa. Seperti gambar dibawah ni. Nama akak ni Kak Norzilah. Kenai dengan die pun melalui online. Ekceli terkenai kawan die dulu then baru kawan die kenai kan dengan hakak. Sebabnya Kak Zila ni orang yang sangat amek berat pasal kesihatan. Al maklum lerrr dalam femili dia dah macam macam experienced dia and anak anak lalui bila bab bab SAKIT DAN SIHAT ni.

Nampak tak?? Kita akan lebih jadi alert bila kita dah mula ada pendedahan dan pengalaman sendiri. Selagi tak terkena selagi tu kita memang susah nak amek port kannn. Takpe citarasa memasing uols. Ahaksss.

Mobile Stokis GEMAS - Kak Norzilah

So hari tu dapat la dating lagi dengan kak Zilah ni. Dua jam jugak la dating dengan hakak sporting Norzilah Mazahar from GEMAS ni. Tak silap, ni dah masuk dating kali ketiga kan?? Hehehe.

Bukan dating kosong kosong uols. Dating BERISI penuh dengan setori setori SEHAT dengan CellMaxx daripada tuan punya badan and kengkawan hakak ni jugak.😁

S Y U K U R A L H A M D U L I L L A H.

Tu yang setiap bulan KONSISTEN RESTOK untuk minum sendiri (akak ni dah hampir SETAHUN konsisten minum) and kawan kawan yang nak kekal sehat sesama. FRIENDSHIP poreber gitewww konsepnya.

Lagi bertambah sonyum nampak gigi, bila sambil minum untuk sehat, sambil boleh pulak dapat “DUIT SAWII” uols.

Betul la orang duk MENGATA sebelum ni. TAK KENAL, MAKA TAK CINTA. Dah kenal, TERPIKAT laa pulakkk.❀

Ehem ehem ehem.

Orang orang GEMAS, pasni boleh laa helo helo akak ni ye. Dah selamat akak ni tapau bawa balik bekalan SEHAT tu semalam.

If nak minta tolong COD ke or nak jumpa kat mana mana ke area sana nanti, boleh la bagi salam elok elok tanya semua kat wassap akak ni ye 0176922851.

Ikhtiar PREGNANCY

Dapat satu wassap ni. Eksaited die nak taw pasal CellMaxx.
Katanya nak ikhtiarkan untuk #HAMIL. Itu pun lepas die nengok sendiri result bespren die.

Jeng jeng jeng jeng.

Mana tidaknya, bespren die dah lama duk nunggu nak dapat baby. Tup tup terai CellMaxx, Alhamdulillah, menjadi rezeki die.
Melekat siap PAKEJ TWIN PACK lagi (baby kembo).
Selamat hari raya la jawab nya kan.😁

Happy wei dengaq setori kawan die tu.

PicsArt_07-08-08.28.58

Lepas die bersetori tu, KakLah pun mulakan sesi seken menyeken. Naseb la die ni advanced orangnya. Dah pernah buat cek up sepital sebelum ni semua. So die memang dah taw and faham apa masalah die. Tinggal die nak ON button je untuk cuba ikhtiar dengan CellMaxx.

Kak Lah pun share INFO PENTING dengan die if memang berhajat beno nak ikhtiar dengan #CellMaxx ni. Uols pun buleh take note jugak.πŸ‘‡

================================

1) Pastikan mendapat rawatan Doktor/Pakar bagi memastikan pasangan tiada masalah dan mereka disahkan normal.

2) Tempoh pengambilan CellMaxx adalah selama 6 bulan. Dan kedua duanya (suami isteri) mesti mengambil CellMaxx secara rutin setiap hari secara #KONSISTEN.

3) Mengambil CellMaxx bersama campuran MADU secara rutin setiap hari selama 6 bulan.

4) Mengamalkan #Pemakanan_Sihat_Dan_Seimbang

================================

PicsArt_07-08-08.24.48

Pesanan KERAS :

Rezeki ZURIAT ni kuasa ALLAH SWT. Kita manusia buleh ikhtiar jerr. So, kornar mana uols nak ikhtiar ikut selera memasing ye.
Janji yang TAK MEMUDARATKAN dan DOA jangan tinggal.

9-1024x1024

Sekian.😘

Twinkle twinkle little STAR

Macamana ek nak start minum ni??
Simple yang amat SESIMPLE twinkle twinkle little star gitu πŸ˜‚

PicsArt_05-03-08.24.31

Untuk yang FIRST time nak minum
Jangan gelojoh sangat sebab nak nampak RESULT cepat bagai

Bawa bawa berSABOR ye

Untuk 1st week mulakan bancuh sehari 1sachet or 1/2 sachet dulu
Bancuh tu just bancuh guna AIR MINERAL or AIR SEJUK biasa je taw
Jangan gatai gatai bancuh guna AIR SUAM or AIR PANAS ek
Nanti habis HILANG all the goods nutrition dalam tu

Dalam tempoh seminggu tu nanti kita sama sama monitor HEALING CRISIS ( proses PEMULIHAN )
Lepas tu masuk minggu keDUA baru kita naikkan dos PENGAMBILAN nya

Jangan lupa plak untuk MAKAN UBAT for those yang memang DOKTOR suh makan ubat
And nak dapat RESULT yang BEST RAJINKAN diri untuk JAGA PEMAKANAN (EAT HEALHTY)

For order or preorder contact by wassap to +6018.779.0464 (illah)

 

Refer PAKAR please

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera u alls πŸ˜˜πŸ’ First of all nak ucapkan TRILLION THANKS kepada new followers πŸ‘πŸ‘ Honestly terharu I sebab tak sangka ada juga nak follow my blog yg super duper simple ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Hope that u alls enjoy my sharing dalam blog ni ye ❀❀

Anyway, entry Kali ni nak share pasal CELLMAXX of course 😘πŸ’ͺπŸ‘ sebab setiap hari ada je cita baru sebenarnya pasal CellMaxx ni cuma I choose mana yang PENTING je la ye

Seperti I pernah cerita before this, CellMaxx ni sebelum kita nak consume kita WAJIB TAHU KEADAAN KITA AND REFER DENGAN DOKTOR or EXPERT ttg keadaan kesihatan kita.

“Lorrrr….kata BUKAN UBAT so mesti boleh je diminum oleh sesiapa kan kan” πŸ˜‚πŸ˜‚ mesti ada Yang terlintas fikir macamni kan kan. Ye BETUL sangat sangat… Ia memang BUKAN UBAT tapi ramai yang mulut duk cakap kata BUKAN UBAT tapi bila dah start consume duk anggap CellMaxx macam ubat n habis hangpa tolak tepi semua ubat ubat hospital hangpa naaa .. Pastu hangpa ngadu kata xda APA APA pun…lagi sakit lagi ada la…. Haiisshhhhh ni yang nak kena kuasa petir ni… Oppppssss πŸ˜…πŸ˜…

Lupa la tu kan… Sebelum ni selalu I cite, pada yang dalam pengambilan ubat or under rawatan hospital, TOLONG TERUSKAN SEPERTI YANG DITETAPKAN disamping ikhtiarkan dengan pengambilan SUPERFOOD ni PLUS JAGA DIET PEMAKANAN juga. Kan pernah bagitau dulu CellMaxx selari dengan dunia perubatan dan ia bukan berfungsi untuk MENYEMBUHKAN TAPI ia membekalkan NUTRISI NUTRISI KEPERLUAN DALAM SEL SEL BADAN MANUSIA. Sebab tu sesiapa sahaja yang refer I tanya tentang CellMaxx ni memang I akan kepoci tanya kan dulu APA masalah yang dihidapi, rawatan or ubatan yang diambil setakat ini. I bukan akan semborono jerr rekemen patients or customers or prospek untuk consume CellMaxx ni ye. Penting oooo info ni semua sebelum boleh advice untuk consume CellMaxx ni untuk elakkan salah faham n of course untuk Bantu u alls lebih tepat. No worries I selalu refer kes to PAKAR iaitu Dr Wan Martina untuk Bantu patients 😊😊

Haaahhhhh JELAS TAK NI??? πŸ‘†β˜ Ni I share antara pencerahan from one of MEDICAL ADVISOR DR WAN MARTINA (from her Facebook) πŸ‘‡πŸ‘‡

PicsArt_05-09-08.47.44

Ni antara evidence untuk I share dengan u alls yang masih ragu ragu tentang CellMaxx ni. So if ada nak tau details or ada plan nak bantu parents or sedara Mara ke kan boleh terus wassap +60187790464 ye.

Okay I think INI je untuk Kali ni, jumpa dalam entri akan datang ye πŸ˜˜πŸ’