Haii orang GEMAS

Assalamualaikum WBT dan Salam Sejahtera semua.

Agak lama jugak tak ter update dalam ni ye. Entri kali ni hakak nak kenaikan dengan uols semua sorang kawan baru akak dalam CellMaxx ni.

Tadaaa. Seperti gambar dibawah ni. Nama akak ni Kak Norzilah. Kenai dengan die pun melalui online. Ekceli terkenai kawan die dulu then baru kawan die kenai kan dengan hakak. Sebabnya Kak Zila ni orang yang sangat amek berat pasal kesihatan. Al maklum lerrr dalam femili dia dah macam macam experienced dia and anak anak lalui bila bab bab SAKIT DAN SIHAT ni.

Nampak tak?? Kita akan lebih jadi alert bila kita dah mula ada pendedahan dan pengalaman sendiri. Selagi tak terkena selagi tu kita memang susah nak amek port kannn. Takpe citarasa memasing uols. Ahaksss.

Mobile Stokis GEMAS - Kak Norzilah

So hari tu dapat la dating lagi dengan kak Zilah ni. Dua jam jugak la dating dengan hakak sporting Norzilah Mazahar from GEMAS ni. Tak silap, ni dah masuk dating kali ketiga kan?? Hehehe.

Bukan dating kosong kosong uols. Dating BERISI penuh dengan setori setori SEHAT dengan CellMaxx daripada tuan punya badan and kengkawan hakak ni jugak.😁

S Y U K U R A L H A M D U L I L L A H.

Tu yang setiap bulan KONSISTEN RESTOK untuk minum sendiri (akak ni dah hampir SETAHUN konsisten minum) and kawan kawan yang nak kekal sehat sesama. FRIENDSHIP poreber gitewww konsepnya.

Lagi bertambah sonyum nampak gigi, bila sambil minum untuk sehat, sambil boleh pulak dapat “DUIT SAWII” uols.

Betul la orang duk MENGATA sebelum ni. TAK KENAL, MAKA TAK CINTA. Dah kenal, TERPIKAT laa pulakkk.❀

Ehem ehem ehem.

Orang orang GEMAS, pasni boleh laa helo helo akak ni ye. Dah selamat akak ni tapau bawa balik bekalan SEHAT tu semalam.

If nak minta tolong COD ke or nak jumpa kat mana mana ke area sana nanti, boleh la bagi salam elok elok tanya semua kat wassap akak ni ye 0176922851.

Ikhtiar PREGNANCY

Dapat satu wassap ni. Eksaited die nak taw pasal CellMaxx.
Katanya nak ikhtiarkan untuk #HAMIL. Itu pun lepas die nengok sendiri result bespren die.

Jeng jeng jeng jeng.

Mana tidaknya, bespren die dah lama duk nunggu nak dapat baby. Tup tup terai CellMaxx, Alhamdulillah, menjadi rezeki die.
Melekat siap PAKEJ TWIN PACK lagi (baby kembo).
Selamat hari raya la jawab nya kan.😁

Happy wei dengaq setori kawan die tu.

PicsArt_07-08-08.28.58

Lepas die bersetori tu, KakLah pun mulakan sesi seken menyeken. Naseb la die ni advanced orangnya. Dah pernah buat cek up sepital sebelum ni semua. So die memang dah taw and faham apa masalah die. Tinggal die nak ON button je untuk cuba ikhtiar dengan CellMaxx.

Kak Lah pun share INFO PENTING dengan die if memang berhajat beno nak ikhtiar dengan #CellMaxx ni. Uols pun buleh take note jugak.πŸ‘‡

================================

1) Pastikan mendapat rawatan Doktor/Pakar bagi memastikan pasangan tiada masalah dan mereka disahkan normal.

2) Tempoh pengambilan CellMaxx adalah selama 6 bulan. Dan kedua duanya (suami isteri) mesti mengambil CellMaxx secara rutin setiap hari secara #KONSISTEN.

3) Mengambil CellMaxx bersama campuran MADU secara rutin setiap hari selama 6 bulan.

4) Mengamalkan #Pemakanan_Sihat_Dan_Seimbang

================================

PicsArt_07-08-08.24.48

Pesanan KERAS :

Rezeki ZURIAT ni kuasa ALLAH SWT. Kita manusia buleh ikhtiar jerr. So, kornar mana uols nak ikhtiar ikut selera memasing ye.
Janji yang TAK MEMUDARATKAN dan DOA jangan tinggal.

9-1024x1024

Sekian.😘

Twinkle twinkle little STAR

Macamana ek nak start minum ni??
Simple yang amat SESIMPLE twinkle twinkle little star gitu πŸ˜‚

PicsArt_05-03-08.24.31

Untuk yang FIRST time nak minum
Jangan gelojoh sangat sebab nak nampak RESULT cepat bagai

Bawa bawa berSABOR ye

Untuk 1st week mulakan bancuh sehari 1sachet or 1/2 sachet dulu
Bancuh tu just bancuh guna AIR MINERAL or AIR SEJUK biasa je taw
Jangan gatai gatai bancuh guna AIR SUAM or AIR PANAS ek
Nanti habis HILANG all the goods nutrition dalam tu

Dalam tempoh seminggu tu nanti kita sama sama monitor HEALING CRISIS ( proses PEMULIHAN )
Lepas tu masuk minggu keDUA baru kita naikkan dos PENGAMBILAN nya

Jangan lupa plak untuk MAKAN UBAT for those yang memang DOKTOR suh makan ubat
And nak dapat RESULT yang BEST RAJINKAN diri untuk JAGA PEMAKANAN (EAT HEALHTY)

For order or preorder contact by wassap to +6018.779.0464 (illah)

 

Refer PAKAR please

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera u alls πŸ˜˜πŸ’ First of all nak ucapkan TRILLION THANKS kepada new followers πŸ‘πŸ‘ Honestly terharu I sebab tak sangka ada juga nak follow my blog yg super duper simple ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Hope that u alls enjoy my sharing dalam blog ni ye ❀❀

Anyway, entry Kali ni nak share pasal CELLMAXX of course 😘πŸ’ͺπŸ‘ sebab setiap hari ada je cita baru sebenarnya pasal CellMaxx ni cuma I choose mana yang PENTING je la ye

Seperti I pernah cerita before this, CellMaxx ni sebelum kita nak consume kita WAJIB TAHU KEADAAN KITA AND REFER DENGAN DOKTOR or EXPERT ttg keadaan kesihatan kita.

“Lorrrr….kata BUKAN UBAT so mesti boleh je diminum oleh sesiapa kan kan” πŸ˜‚πŸ˜‚ mesti ada Yang terlintas fikir macamni kan kan. Ye BETUL sangat sangat… Ia memang BUKAN UBAT tapi ramai yang mulut duk cakap kata BUKAN UBAT tapi bila dah start consume duk anggap CellMaxx macam ubat n habis hangpa tolak tepi semua ubat ubat hospital hangpa naaa .. Pastu hangpa ngadu kata xda APA APA pun…lagi sakit lagi ada la…. Haiisshhhhh ni yang nak kena kuasa petir ni… Oppppssss πŸ˜…πŸ˜…

Lupa la tu kan… Sebelum ni selalu I cite, pada yang dalam pengambilan ubat or under rawatan hospital, TOLONG TERUSKAN SEPERTI YANG DITETAPKAN disamping ikhtiarkan dengan pengambilan SUPERFOOD ni PLUS JAGA DIET PEMAKANAN juga. Kan pernah bagitau dulu CellMaxx selari dengan dunia perubatan dan ia bukan berfungsi untuk MENYEMBUHKAN TAPI ia membekalkan NUTRISI NUTRISI KEPERLUAN DALAM SEL SEL BADAN MANUSIA. Sebab tu sesiapa sahaja yang refer I tanya tentang CellMaxx ni memang I akan kepoci tanya kan dulu APA masalah yang dihidapi, rawatan or ubatan yang diambil setakat ini. I bukan akan semborono jerr rekemen patients or customers or prospek untuk consume CellMaxx ni ye. Penting oooo info ni semua sebelum boleh advice untuk consume CellMaxx ni untuk elakkan salah faham n of course untuk Bantu u alls lebih tepat. No worries I selalu refer kes to PAKAR iaitu Dr Wan Martina untuk Bantu patients 😊😊

Haaahhhhh JELAS TAK NI??? πŸ‘†β˜ Ni I share antara pencerahan from one of MEDICAL ADVISOR DR WAN MARTINA (from her Facebook) πŸ‘‡πŸ‘‡

PicsArt_05-09-08.47.44

Ni antara evidence untuk I share dengan u alls yang masih ragu ragu tentang CellMaxx ni. So if ada nak tau details or ada plan nak bantu parents or sedara Mara ke kan boleh terus wassap +60187790464 ye.

Okay I think INI je untuk Kali ni, jumpa dalam entri akan datang ye πŸ˜˜πŸ’

Siapa yang TAK SERIUS sebenarnye??

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera semua πŸ’πŸ˜Š maaf ye lama plak tertinggalkan blog ni… Sebabnye bulan lepas full aktiviti projek baru dengan Adik… Tu yang kalut tak dan nak update stories kat sini… Hehehehe

Sekarang ni tengah available and ada idea tu yang mengarang ringkas dalam ni… Hope you guys sudi la baca ye n yang mana leh dimanfaatkan,sila la follow or share… 😍 yang mana tak okey, jangan ikut naaaa… Ehhhh waittt mana ada pernah I share yang tak okey kan kan πŸ˜‚πŸ˜‚

PicsArt_05-01-12.24.59

PicsArt_05-01-12.19.55

☝☝☝☝☝☝☝☝☝

Ni antara sesi soal jawab dengan Medical Advisor CellMaxx. Nampak kan kan… Saya memang akan refer or dapatkn advice from pakar sebelum boleh advice you alls untuk consume CellMaxx ni. That’s why Siapa Siapa sahaja yg wassap tanya tentang CellMaxx memang saya akan minta details masalah yang dihidapi… Yuppp memang nampak macam info yang diminta ITU like doktor style but info info ITU penting sbab saya akan forwardkn pads Medical Advisor for guidance. N majority bila diminta info penting tersebut, ramai juga yg akan krik krik krik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Mungkin risau, takut or tak serius nak tahu lebih details ??? Sendiri la jawab ekkkk… APA yang sy tau, setiap yang bertanya pada saya memang saya take it SERIUS ly 😊😊 sb sy serius nak Bantu selagi termampu

Bak kata Dr Wan Martina, setiap ahli yang rekemen customer untuk consume CELLMAXX ni perlu take charge pada customer sebetulnye walaupun Anda bukan doktor tapi perlu bertanggungjawab sampaikn info yang betul seperti saranan medical advisor.

πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž

Senang cita CellMaxx ni BUKAN UBAT dan pada yang berhajat untuk Cuba memang dialu alukan tapi perlu INGAT, rawatan ubatan hospital or klinik yang masih Anda perlu makan, perlu diteruskan seperti yang dijadualkan ye. Dan pling penting FAHAMKAN FUNGSI SEBENAR CELLMAXX ni

Perubahan or tindakbalasnya terhadap kesihatan badan seseorang BUKAN BERGANTUNG pada BERAPA SACHET OR BERAPA KOTAK perlu diambil.

For more details boleh direct http://www.wasap.my/60187790464

ADA FREE GIFT FOR MARCH

PicsArt_03-13-05.39.11.jpgΒ Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera u alls 😘😘🌷 Sihat tak tu??? Dah lunch tak tu ???? I pun baru pas makan ni…. Hehehehee

β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†Nampak kan apa gambar kat atas tu kan kan… Yezzaarrrr bulan MARCH ni kita sediakan FREE GIFTS 🎁🎁 for those FIRST TIME BUYERS or nak cuba pertama kali CellMaxx ni… Free gift ni SERIUSLY EKSKLUSIF FROM ME ONLY. Stokis lain or agent lain I’m not sure la kan… But yang ni memang I dah plan with my sister utk sediakan free gift as TANDA TERIMA KASIH DAN SAYANG kepada u alls yg always support us secara langsung or tidak langsung πŸ‘πŸ˜‰πŸ’—

So…….. Jangan tunggu lagi…. If nak grab free gift, SKRIN SHOT THE PICTURE ABOVE and send wassap to 0187790464 so nnt boleh claim semasa pembelian CellMaxx nnt πŸ’—πŸŽπŸŒ·

OKAY that’s all for sharing info Kali ni. In Shaa Allah nnt kita jumpa lagi dalam next posting ye πŸ˜‰ Saya doakan semua yang baca Dan singgah blog saya ni diberi kesihatan yang baik dan dilimpahi rezeki yang banyak. In Shaa AllahπŸ˜‰πŸŒ·πŸ’—

MyStyle

picsart_02-20-04-54-32

Hye semua….. Tgh buat ape tu??? Terkejut tak tengok muka akk ni ☝☝☝☝hhehhehhe comeiiii tak hakakk ni πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š ni tadi kite on the way g RESTOK CELLMAXX

Cantikkkn tudung tu kan kan… Murahhh jerrrr SERIUS… Tak rugi beli… Janji ikut syarak… Ni mahai mahai pastu xtutup sepatutnye pun payah gak tu πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

Tudung ni hakkak beli 5 riyal je bohhh hhehhe sebab tu akk kata murah jerrr tu… Cantik plak tu… Nangis tengok…nasib baik koleksi tudung dah banyak…beli warna yg perlu jerr dik non…. Kalau murah sekali pun ….ingat jangan membazir dik non…. ALLAH tak suka kite membazir… kan kan kan😘😘 so jadi pengguna n pembeli yg bijak

Okay utk siapa siapa nak order CellMaxx leh contact no ni ek 0187790464. Rabu ni akan restok lagi!!!! 😱😱 laku keras dikkkk sb kualiti n khasiatnye … Tak caya ke?? Kena la Cuba sendiri kan kn… Utk yg area BANDAR MELAKA, akk leh COD kan πŸš˜πŸš—