Twinkle twinkle little STAR

Macamana ek nak start minum ni??
Simple yang amat SESIMPLE twinkle twinkle little star gitu πŸ˜‚

PicsArt_05-03-08.24.31

Untuk yang FIRST time nak minum
Jangan gelojoh sangat sebab nak nampak RESULT cepat bagai

Bawa bawa berSABOR ye

Untuk 1st week mulakan bancuh sehari 1sachet or 1/2 sachet dulu
Bancuh tu just bancuh guna AIR MINERAL or AIR SEJUK biasa je taw
Jangan gatai gatai bancuh guna AIR SUAM or AIR PANAS ek
Nanti habis HILANG all the goods nutrition dalam tu

Dalam tempoh seminggu tu nanti kita sama sama monitor HEALING CRISIS ( proses PEMULIHAN )
Lepas tu masuk minggu keDUA baru kita naikkan dos PENGAMBILAN nya

Jangan lupa plak untuk MAKAN UBAT for those yang memang DOKTOR suh makan ubat
And nak dapat RESULT yang BEST RAJINKAN diri untuk JAGA PEMAKANAN (EAT HEALHTY)

For order or preorder contact by wassap to +6018.779.0464 (illah)

 

Refer PAKAR please

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera u alls πŸ˜˜πŸ’ First of all nak ucapkan TRILLION THANKS kepada new followers πŸ‘πŸ‘ Honestly terharu I sebab tak sangka ada juga nak follow my blog yg super duper simple ni πŸ˜‚πŸ˜‚ Hope that u alls enjoy my sharing dalam blog ni ye ❀❀

Anyway, entry Kali ni nak share pasal CELLMAXX of course 😘πŸ’ͺπŸ‘ sebab setiap hari ada je cita baru sebenarnya pasal CellMaxx ni cuma I choose mana yang PENTING je la ye

Seperti I pernah cerita before this, CellMaxx ni sebelum kita nak consume kita WAJIB TAHU KEADAAN KITA AND REFER DENGAN DOKTOR or EXPERT ttg keadaan kesihatan kita.

“Lorrrr….kata BUKAN UBAT so mesti boleh je diminum oleh sesiapa kan kan” πŸ˜‚πŸ˜‚ mesti ada Yang terlintas fikir macamni kan kan. Ye BETUL sangat sangat… Ia memang BUKAN UBAT tapi ramai yang mulut duk cakap kata BUKAN UBAT tapi bila dah start consume duk anggap CellMaxx macam ubat n habis hangpa tolak tepi semua ubat ubat hospital hangpa naaa .. Pastu hangpa ngadu kata xda APA APA pun…lagi sakit lagi ada la…. Haiisshhhhh ni yang nak kena kuasa petir ni… Oppppssss πŸ˜…πŸ˜…

Lupa la tu kan… Sebelum ni selalu I cite, pada yang dalam pengambilan ubat or under rawatan hospital, TOLONG TERUSKAN SEPERTI YANG DITETAPKAN disamping ikhtiarkan dengan pengambilan SUPERFOOD ni PLUS JAGA DIET PEMAKANAN juga. Kan pernah bagitau dulu CellMaxx selari dengan dunia perubatan dan ia bukan berfungsi untuk MENYEMBUHKAN TAPI ia membekalkan NUTRISI NUTRISI KEPERLUAN DALAM SEL SEL BADAN MANUSIA. Sebab tu sesiapa sahaja yang refer I tanya tentang CellMaxx ni memang I akan kepoci tanya kan dulu APA masalah yang dihidapi, rawatan or ubatan yang diambil setakat ini. I bukan akan semborono jerr rekemen patients or customers or prospek untuk consume CellMaxx ni ye. Penting oooo info ni semua sebelum boleh advice untuk consume CellMaxx ni untuk elakkan salah faham n of course untuk Bantu u alls lebih tepat. No worries I selalu refer kes to PAKAR iaitu Dr Wan Martina untuk Bantu patients 😊😊

Haaahhhhh JELAS TAK NI??? πŸ‘†β˜ Ni I share antara pencerahan from one of MEDICAL ADVISOR DR WAN MARTINA (from her Facebook) πŸ‘‡πŸ‘‡

PicsArt_05-09-08.47.44

Ni antara evidence untuk I share dengan u alls yang masih ragu ragu tentang CellMaxx ni. So if ada nak tau details or ada plan nak bantu parents or sedara Mara ke kan boleh terus wassap +60187790464 ye.

Okay I think INI je untuk Kali ni, jumpa dalam entri akan datang ye πŸ˜˜πŸ’

Siapa yang TAK SERIUS sebenarnye??

Assalamualaikum wbt dan Salam Sejahtera semua πŸ’πŸ˜Š maaf ye lama plak tertinggalkan blog ni… Sebabnye bulan lepas full aktiviti projek baru dengan Adik… Tu yang kalut tak dan nak update stories kat sini… Hehehehe

Sekarang ni tengah available and ada idea tu yang mengarang ringkas dalam ni… Hope you guys sudi la baca ye n yang mana leh dimanfaatkan,sila la follow or share… 😍 yang mana tak okey, jangan ikut naaaa… Ehhhh waittt mana ada pernah I share yang tak okey kan kan πŸ˜‚πŸ˜‚

PicsArt_05-01-12.24.59

PicsArt_05-01-12.19.55

☝☝☝☝☝☝☝☝☝

Ni antara sesi soal jawab dengan Medical Advisor CellMaxx. Nampak kan kan… Saya memang akan refer or dapatkn advice from pakar sebelum boleh advice you alls untuk consume CellMaxx ni. That’s why Siapa Siapa sahaja yg wassap tanya tentang CellMaxx memang saya akan minta details masalah yang dihidapi… Yuppp memang nampak macam info yang diminta ITU like doktor style but info info ITU penting sbab saya akan forwardkn pads Medical Advisor for guidance. N majority bila diminta info penting tersebut, ramai juga yg akan krik krik krik πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Mungkin risau, takut or tak serius nak tahu lebih details ??? Sendiri la jawab ekkkk… APA yang sy tau, setiap yang bertanya pada saya memang saya take it SERIUS ly 😊😊 sb sy serius nak Bantu selagi termampu

Bak kata Dr Wan Martina, setiap ahli yang rekemen customer untuk consume CELLMAXX ni perlu take charge pada customer sebetulnye walaupun Anda bukan doktor tapi perlu bertanggungjawab sampaikn info yang betul seperti saranan medical advisor.

πŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’ŽπŸ’Ž

Senang cita CellMaxx ni BUKAN UBAT dan pada yang berhajat untuk Cuba memang dialu alukan tapi perlu INGAT, rawatan ubatan hospital or klinik yang masih Anda perlu makan, perlu diteruskan seperti yang dijadualkan ye. Dan pling penting FAHAMKAN FUNGSI SEBENAR CELLMAXX ni

Perubahan or tindakbalasnya terhadap kesihatan badan seseorang BUKAN BERGANTUNG pada BERAPA SACHET OR BERAPA KOTAK perlu diambil.

For more details boleh direct http://www.wasap.my/60187790464

ADA FREE GIFT FOR MARCH

PicsArt_03-13-05.39.11.jpgΒ Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera u alls 😘😘🌷 Sihat tak tu??? Dah lunch tak tu ???? I pun baru pas makan ni…. Hehehehee

β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†Nampak kan apa gambar kat atas tu kan kan… Yezzaarrrr bulan MARCH ni kita sediakan FREE GIFTS 🎁🎁 for those FIRST TIME BUYERS or nak cuba pertama kali CellMaxx ni… Free gift ni SERIUSLY EKSKLUSIF FROM ME ONLY. Stokis lain or agent lain I’m not sure la kan… But yang ni memang I dah plan with my sister utk sediakan free gift as TANDA TERIMA KASIH DAN SAYANG kepada u alls yg always support us secara langsung or tidak langsung πŸ‘πŸ˜‰πŸ’—

So…….. Jangan tunggu lagi…. If nak grab free gift, SKRIN SHOT THE PICTURE ABOVE and send wassap to 0187790464 so nnt boleh claim semasa pembelian CellMaxx nnt πŸ’—πŸŽπŸŒ·

OKAY that’s all for sharing info Kali ni. In Shaa Allah nnt kita jumpa lagi dalam next posting ye πŸ˜‰ Saya doakan semua yang baca Dan singgah blog saya ni diberi kesihatan yang baik dan dilimpahi rezeki yang banyak. In Shaa AllahπŸ˜‰πŸŒ·πŸ’—

MyStyle

picsart_02-20-04-54-32

Hye semua….. Tgh buat ape tu??? Terkejut tak tengok muka akk ni ☝☝☝☝hhehhehhe comeiiii tak hakakk ni πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š ni tadi kite on the way g RESTOK CELLMAXX

Cantikkkn tudung tu kan kan… Murahhh jerrrr SERIUS… Tak rugi beli… Janji ikut syarak… Ni mahai mahai pastu xtutup sepatutnye pun payah gak tu πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

Tudung ni hakkak beli 5 riyal je bohhh hhehhe sebab tu akk kata murah jerrr tu… Cantik plak tu… Nangis tengok…nasib baik koleksi tudung dah banyak…beli warna yg perlu jerr dik non…. Kalau murah sekali pun ….ingat jangan membazir dik non…. ALLAH tak suka kite membazir… kan kan kan😘😘 so jadi pengguna n pembeli yg bijak

Okay utk siapa siapa nak order CellMaxx leh contact no ni ek 0187790464. Rabu ni akan restok lagi!!!! 😱😱 laku keras dikkkk sb kualiti n khasiatnye … Tak caya ke?? Kena la Cuba sendiri kan kn… Utk yg area BANDAR MELAKA, akk leh COD kan πŸš˜πŸš—

Hero Seantero

man-1

Hye semua…. Assalamualaikum wbt… β˜πŸ‘† kenal ke siapa ni ?? Heheheh kawe pun tak kenaii just terjumpa gmbr ni waktu tgh “googling” πŸ™ŠπŸ˜… amekk kawww sesuka hati je kan tambah “ing” kan…nak mudah faham Katanya … Heheheh jangan marah naa… Well gmbr sekadar hiasan jerrr but still ada connection nye with my story Kali ni tau πŸ˜˜πŸ‘‡πŸ‘‡

Last weekend, kite org sefamily seharian outstation g ziarah saudara yg baru discharge hospital area Bangi sana. Well ikutkn mmg tak jauh mana pun but for those yg dah agak berusia especially USIA mak ayah kite yg age lebih 55 ke atas duk lama lama dlm kete memenatkn juga utk mereka sbnrnye πŸ™‡πŸ™‡

Sebab tu skrg ni mmg I je la selalu jadi supir if nak travel luar kawasan…. N that’s why kena fit la kan kan kan πŸ’ͺ😊 but lepas kite org dah setel urusan seharian diluar kwsn semua, tiba rumah jerrrr…. Ni ayah saya cakap kat saya πŸ‘‡πŸ‘‡

“Memang rasa BEZA minum CellMaxx ni….badan rasa TAK LETIH, TAK PENAT wpun long distance travel…nnt malam kena minum lagi….”

Orang berusia 50an ke atas mmg tak sama dgn badan USIA belia remaja….die org mmg cepat rasa penat letih wpun perjalanan amek masa sejam dlm kereta tu tauuu… Syukur Sgt dpt bagi die org minum CellMaxx ni… Mmg beza Sgt respon my mom n my dad ttg cellmaxx ni berbanding supplements lain yg pernah mereka consume. Dengan cellmaxx pantang nak habis je, confirm dah ada bunyi bunyi bunga bunga minta top up lagi…. Hheheheheh πŸ’πŸ˜‰

Alhamdulillah, dgn cellmaxx biz ni, sy dpt every month FREE DUA KOTAK… Hasil usaha keras share ttg kebaikan cellmaxx pd umum la …bukan duk goyang kaki leh dapat tau… Sambil boleh buat EXTRA DUIT dgn produk best mcmni, dpt plak CONSUME FREE…

Okay la mata pun mcm mau tidur sudah … Sebelum tu nak share ttg mereka yg ada masalah #arthritis Saya ada dptkn feedback from one of Medical Advisor for CellMaxx ni Β πŸ‘‡πŸ‘‡ sy share as penutup ye

picsart_02-14-08-33-19

Kuku..ku

picsart_02-04-09-46-32

Assalamualaikum wbt and selamat sejahter u alls…. 😘😘 hehhehe lately ni byk plak ilham or sharing akk nak share …tu yg ter rajin Sgt meng update ni hah πŸ˜‚πŸ˜‚ yg boring nak baca tu leh abaikan ekkk πŸ’πŸ˜˜

Cantikk tak gmbr CellMaxx dlm balang comel kat atas tu πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜?? Heheheh ape yg u alls perasan selain gmbr cellmaxx DLM balang tu?? Siapa teka betul… Akk bagi hadiah… Heheheheh

Okay masa dah TAMAT… hahahha…. Okay la sebenarnya Kali ni akk nk share sumting ttg CellMaxx jugak…semenjak akk amalkan consume CellMaxx ni antara yg paling CEPAT OR SENANG yg kita akan nampak tindakbalas CellMaxx dlm badan kita ialah KUKU KITA CEPAT PANJANG….bukan setakat cepat panjang je tau malah LEBIH CANTIK …. πŸ’… 😘 Β akk ada beberapa orang customer and patients yg bagi FEEDBACK kuku mereka bertambah cantik n sihat lepas amalkan CellMaxx jugak… So bukan la akk sorg yg perasan or syok sendiri ye….Amacam ??? Nak tak kuku sihat shining gitew?? 😘😎

Ini membuktikan bahawa sememangnya dgn pengambilan CellMaxx konsisten mmg bertepatan dgn fungsi uniknya iaitu “mengetuk or merangsang tulang sumΒ² merembeskan sel baru 3-4juta (bagi setiap sachet) n sel baru ni akn BEKERJA baiki or ganti selΒ² DLM badan yg dh rosak”

Bak kata Dr Ahmad Reza, antara sel dlm badan yg cepat dibaiki or diperbaharui ialah sel KUKU n RAMBUT. Sebab tu ia cepat panjang…

APA lagi… Dh panjang kuku tu hari JUMAAT kasi potong naaa … 😏😎

cameff_1484915651318Β okayla…akk rasa takat tu dulu sharing info from akk ye…if ada lagi nnt akk share ye 😊😊 jom tidur… Sb skrg ni dah jam 12:34pm waktu Malaysia 😴😴 ada jodoh ada rezeki ada umur kite jumpa lagi dalam entry lain ye… Bye bye n good night semua πŸ˜˜πŸ’πŸ˜‰