Cantikkk dalam 3 minit

GEAK_20170307_115802

Assalamualaikum wbt semua…. Dan salam sejahtera u alls 😘😘🌷🌷😍😍 lama tak bersiaran di sini kan kan. Hahhhhhh akak nak share one of new product akak guns ni hah ☝👆☝👆 Le Sanda Sweet Foundation

Siapa kat sini tak suka foundation sebab berminyak??? Hahhhh samalah dengan akak dikkkk… Akak ni dah la bukan kaki make up…pastu nak tepek foundation lagi la jadi malaih sebab bila tepek nanti kulit muka jadi lagi berminyak… Rimas weiii… 🙈🙈🙈

Hahhhhhh tapi kenapa akak duk sibuk gatai pakai plak kan ni kan… Sebabnya akak berkenalan dengan cik LeSanda ni waktu akak and adik akak pergi COD stock CellMaxx pada partners we alls… Umur makcik ni dalam 60an gitewww…. 👵💗 tapi makcik ni memang peramah n boleh sekepala gak dengan kite orang yang suka huhahuha ni hehehehee… Makcik ni la yang share pasal foundation ni siap dia bagi FREE CUBA bukan sikit tau tapi banyak kat muka….

Mula mula was was gak rasa takut berminyak…. Tapi SERIUS ly first tengok packaging botol comel cantik pink tu dah mula macam 💜💜💜💜💜💜 in love atas KECOMELAN DAN PINKY nye… Yelah girls kan suka warna warna camni kan….

Then kita orang rasa teksure foundation ni dengan jari calit pada tangan sikit… Eh eh eh eh…. Lembut macam sponge n sedap la…… SERIUS tak tipu weiiii… Apa lagi orang bagi Cuba kan… Kite pun tepek la kat muka ni hah… Wahhhhhhh BEST NYAAAAAAA… Kali ni memang lagi WIN AND TERUS RASA NAK BELI UNTUK SENDIRI GUNA… Sebab firstly memang TAK BERMINYAK….KEDUA NYA ia ada campuran bedak so sebenarnya 2 in 1, bila ratakan pada kulit memang terasa sangat macam pakai bedak… So dah jimat dah pasni… KETIGA WANGIIIIIIIINYAAAA, keempat ia rasa ringan pada kulit muka seolah olah macam tak pakai foundation tapi muka nampak berseri n kelima of course sebab KHASIAT nya…. Ia ada VITAMIN C, mineral, yg baik utk masalah kulit jerawat, jeragat, kusam… So kesimpulannya BEST BEST BEST

Akak bagi 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 utk LeSanda ni and sebab tu akk share dengan u alls ni. Ni akk ada buat video until u alls kalau ada nak tengok details ttg lesanda ni ekkk. 👉👉  https://youtu.be/uUSDOGh8JgE

Advertisements