My Faveret

Β picsart_02-03-10-33-55

Assalamualaikum wbt n selamat malam…. Hehehehhe kenapa ekkk selamat malam plakk kanπŸ˜‚πŸ˜‚ sb waktu kite menaip ni mmg waktu lewat malam…. Cuma u alls je baca tak tau la kul berapa, bila n dimana… Hehehehe😘😘 terima kasih ye kerna sudi menyinggah n baca coretan hati ni….ceeeewwwahhhh πŸ˜πŸ˜πŸ’–

Takde ape nak bagi…..cukup la gmbr kopi ais kat atas tu ekkkk… Haahahah β˜•πŸ΅πŸΉ kita mmg penggemar kopi tau…. Tp bukan la jenis americano tuu…sb yg tu terlalu pahhhiiiiitttt ghasa nye 😫😫 kite suka yg medium je rasa kopinye heheheheh itu kalau minuman panas or minuman pagi mmg selalu jenis kopi la πŸ˜˜πŸ˜‹

Tapi….seperti yg semua tahu kopi ni ada kaffein so tak baik utk kesihatan sekiranya kite terlalu addicted to it kan…. Sebab tu pada mereka yg akan consume CellMaxx or dah or sedang dlm consume CellMaxx…. Utk kesan lebih baik sebenarnya sangat digalakkan utk amalkn healthy diet plus pada penggemar TEGAR kopi or teh dinasihatkn kurangkan pengambilan nye… BUKAN LANGSUNG TAK BOLEH minum ye… Tapi if u still nak proceed mcm biasa tiada halangan 😊😊

Mcm sy pun dua hari sekali amek mineral kopi… Kopi lain pada tekak sy ni tak berapa nak kena la … Hehehehe OK tu je sharing utk Kali ni… Next time kita share lagi ek 😘😘

picsart_11-30-02-14-43_20161211145342816Β Pada yg nak tengok TESTIMONI OR FEEDBACK CellMaxx boleh type ni β˜πŸ‘†β˜πŸ‘†β˜ diruangan search engine. In Shaa Allah membantu πŸ˜ŠπŸ‘πŸ’

Advertisements

Jom me-Ngopi

 

img_20161130_143519

Assalamualaikum wbt. Hye semua… Sekarang ni time saya tengah menaip ni is waktu petang…sooooooo SELAMAT PETANG 😘😘 wahhhhh srkg dah masuk cuti sekolah ek…. Makin ramai LA nampak gaya nya yg mula on vacation mood dgn family bawa anak anak berjalan kan….. Happy holiday ye 😁😁

Okay entrykali ni akk nak share pasal one of minuman panas favorite akk ni hah…. Min Kaffe or Mineral Coffee or Kopi Garam Buluh…. Sebenarnya sampai LA ni akk sefamily consume kopi ni SB mmg tak dinafikan khasiat nye…. Macam akk mmg suka minuman panas berbanding sejuk tp nk cari yg segera yg TAK MANIS kat mana mana mmg LA ni payah nak jumpa…even minum kat warong pun kita dah request kurang manis pun depa still buat manis lagi…..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ so kalau dah tau….tu yg kena buat sendiri la kan…. U alls pun akk yakin suka minum minuman yg kurang Manis kan SB kite semua nak jaga kesihatan right….sekali sekala takpe LA kan but if everyday mmg pengsan nnt πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

So honestly macam akk…. If terasa Sgt nak hot drinks mmg akk cari Min Kaffe ni LA…. Takde dah yg lain…. Ni akk share dgn u alls benefit s yg u alls boleh dapat dgn consume this coffee πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_143732

 

☝☝☝☝ hahhh nampak tak?? ia bukan kopi biasa biasa LA…. Ia kopi utk kesihatan disebabkan kandungan GARAM BULUH yg jadi one of bahan utama DLM kopi ni. Ni akk share beberapa feedback pengamal kopi ni ek utk u alls baca skit πŸ˜‚πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_144432

img_20161130_144328

 

img_20161130_144123

img_20161130_143928

Enter a caption

☝☝☝☝ boleh tengok n baca sendiri feedback daripada mereka…. Ada yg loose weight…ada yg reading gula menurun …ada yg susu badan bertambah…. Alhamdulillah semua dengan izin Allah khasiat garam buluh ni. So if ada yg nak cuba kita ada buat promosi ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

img_20161130_151451

Untuk yang nak beli 2kotak – 3kotak sahaja boleh pilih samada NAK FREE GIFT OR FREE POSTAGE (utk dalam Msia shj ye) 😁😁 Simple cara nye …u alls screen shot gmbr ni n send pada wassap +60187790464 n bagi tau jumlah kotak utk order n nak free gift or free postage 😘😘

ADA YANG NAK TRIAL PACK KE??? Boleh juga… Still sama cara nya…u screen shot gmbr tadi n wassap “INFO TRIAL PACK” ke no yg sama. 😘😘

Okay rasanye jelas kan dgn info ni. No problem boleh wassap je if nak Tanya details ye. Kita jumpa next entry ye. 😁😁😁

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MENGENYANGKAN!!!Β 

Assalamualaikum wbt n selamat sejahtera semua…. Happy weekend yeayyyy πŸ˜˜πŸ’ƒ Siapa tak happy kan Bila tiba nya SABTU AND AHAD kan… Bukan kanakΒ² jerrr happy makΒ² bapakΒ² makcikΒ² pokcikΒ² semua la happy… Heheheheh…. Ape ape pun, spend quality time with beloved merupakan agenda penting waktu hujung minggu kn kan…. 

Okay la… Today kita Nak share pasal Mineral Coffee la… Opppsss sori dah rebranding okay… JADI MIN KAFFE πŸ˜˜πŸ‘ siap dah keluar iklan TV tau MIN KAFFE ni…. Yela siap boleh dijadikan bahan buat puding… Mmg awesome sangat la the taste kan…. πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Tadaaaa ini la gambar nya dulu nya MINERAL COFFEE and sekarang MIN KAFFE. The taste n quality still the same n awesome as usual πŸ‘πŸ’ͺ
Kalau u alls consume this coffee in the morning as breakfast mmg perut RASA MACAM KENYANG and Nak makan lebih lebih pun macam tak boleh…. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ then lagi satu cepat jerrr akan ia bertindak balas utk “flush” dlm usus kita… SERIUSLY… Sebab I am one of peminum tegar this coffee too n my father pun sangat sangat suka sebab ia TAK MANIS plus mmg beri tenaga jugak πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ ok la I share beberapa experience or feedback from those yg consume. JANGAN TERKEJUT TAU πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† 

Apa macam????  Dahsat kan feedback ni… Ni baru 5% feedback from ratusan feedback yg u alls boleh Google nnt tengok πŸ˜‰πŸ˜‰ Ada yg dapat TURUN BERAT BADAN n BACAAN DARAH PUN TURUN. SEMUA NI SEBAB KHASIAT GARAM BULUH YANG TERKANDUNG dlm Min Kaffe ni πŸ˜‰πŸ˜‰
You guys pun boleh cuba utk masalah lebih kurang Sama macam mereka ni. Kalau berminat boleh deal terus di talian 018.779.0464 Illah. Ada FREE GIFT kalau u alls order dua unit ke atas tau n JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUCTS TAK SAMPAI DALAM MASA 7HARI BEKERJA πŸ˜‰πŸ˜‰
🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁🌿🍁
OK thats all sharing for today.. In Shaa Allah Ada jodoh kita jumpa dalam entries lain ye. SELAMAT BERHUJUNG MINGGU 

MineralCoffeeBest

PhotoGrid_1458001836646

Siapa suka kopi????Angkat tangan skit… SAYAAAAA!!! πŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™ŒπŸ™Œ. Sama la dengan saya… Hihihihi dulu Zaman belajar mmg suka 3in1 coffee yg macam macam brand la… Tp kite tau 3in1 yg biasa biasa tu kandungan Gula SANGAT TIDAK BAGUS utk our body… Dangerous beb!!!!! So dua tahun lepas rasa nye I found this #mineralcoffee #garambuluh.. So sy try consume sekotak…. Oooo mmg best oooooo baru try satu paket rasa nak minum habis sekotak… Hahahahh melampau pelahap la plak kan…..Β 

Tapi serius ly mmg SEDAP… NO SUGAR ADDED AT ALL… LEMAK DARI GARAM BULUH BERCAMPUR DENGAN KOPI TU MMG AWESOME!!!! Jangan INGAT garam buluh tu rasa nye mcm garam kita buat masak biasa tu… Tu cari nahas nama nye letak garam tu dlm minuman… Hahahahahahah

GARAM buluh ni teknologi dari Korea n mmg didapati dr sana pun mmg Kaya dgn sumber mineral… Nak details ttg garam buluh ni boleh baca dlm web haio marketing sb mmg produk mineral coffee ni keluaran HAIO 😁😁😁

So antara benefits nye yg Saya rasa sendiri yg buatkan smpi hari ni sy still keep on minum kopi ni

🌟TAK MANIS SEBAB IA NON SUGAR ADDED

🌟MELAWASKAN PEMBUANGAN

🌟GASTRIK SAYA BERKURANGAN

🌟BANTU TAMBAH OR PULIHKAN TENAGA

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†

Ni semua antara yg sy FEEL sepanjang sy consume kopi ni… Ni Saya la…lain org lain la Kan…kalau u alls Google nnt mmg byk testimoni baik ttg mineral coffee ni… So kalau ada nak cuba boleh juga melalui watsapp ke 0122371543. Orang nak beli baru sy jual… Hihihih