KakLahTim CellMaxx

PicsArt_11-05-11.48.00-01

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera uolls.

Tengah buat ape jerr tu.
Entri kali ni kan kan kan, hakak mau open offer best untuk uolls yang BUKAN JENIS PEMALAS dan yang BUKAN MAIN MAIN nak buat bisness.

Ganaiihhh kan ayat tu.
Bukan ape, nak bagi JELAS jerrr.
Orang kite ni hengat, buat bisness ni senang nauuu. Mentaliti orang kite ni majority nak duit asyukkk kepok kepok tapi PEMALAS tahap langit ketujuh tak sedo diri.

(takyah nak terasa pun if korang bukan kategori ni. Ni akak cakap diri akak waktu 3tahun yang lepas. So jangan perasan akak cakap korang pulak.๐Ÿ˜)

Tapi apa apa pun, akak minta maap awai awai naa.
Kali ni memang hakak terpaksa guna ayat brutal. Sebab kali ni memang hakak nak tapis kaw kaw kaw sesapa yang nak join dengan team hakak buat CellMaxx ni.

Sebab ape beriya nau, sebab pertama hakak tak nak ada PARASIT, KUTU, CENDAWAN BUSUK dalam team hakak.
(Walau pun mungkin akan ada, cuba jugak untuk elakkan.)

Keduanya hakak sediakan kaw kaw kaw INFO, TOOLS, TIPS BISNES (free free jerrr hakak bagi) untuk korang guna nanti. Silap hari bulan, korang nak guna elmu tu untuk bisness korang yang lain pun boleh.๐Ÿ’ช

(Tapi ilmu akak ni takde la sepower jerungz jerungz pauz pauz luar tu. Ada la sikit pengalaman campur aduk belajo sana sini sikit. Boleh la nak share free free jerr dengan korang. At least dapat la bantu korang yang rajin macam hakak ni.๐Ÿ˜)

Ketiga nya, dah sampai masa akak beri peluang jugak pada korang yang nak buat kebaikan dengan share perkara yang mendatangkan faedah pada manusia sejagat. Dalam erti kata lain nak share peluang sihat and buat duit sesama yang memerlukan.๐Ÿ˜

Jujur kata akak start buat CellMaxx ni dengan jadi users jerr dulu. Pengguna la senang cite. Sebab akak pun ada masalah kesihatan, parent akak pun. So memang wajib la guna consume sendiri dulu.

Lepas dah minum tu dan tengok pulak background produk, details from A to Z plus ada pakar pakar perubatan yang bantu buat explanation. Buat akak rasa better buat bisness sekali. Kite tolong diri sendiri untuk sihat badan, sihat poket Dan tolong orang lain jugakk. Alhamdulillah. Dalam 5-6 bulan gitu, akak upgrade jadi Stokis. Adik akak pulak dalam tempoh 3 bulan die upgrade. Nampak kan. Beza kan rezeki memasing.

Jujur lagi nak bagitau, mana mana produk or bisness korang baru nak buat BUKAN SENANG ye. Dan bukan gerenti konsep hari ni korang promo esok 100orang kastemer serah diri. Ramai nauuu taksub dengan ayat ayat over marketing. Dengan akak, kalau korang tanya berapa income leh dapat la, berapa lama balik modal bla bla bla…. Sori to say. REZEKI KITE ALLAH TENTUKAN. Ko rajin konsisten, In Shaa Allah, ALLAH bagi. Bukan akak yang bagi. Akak share platform jerrr. Penting yang amat korang kena faham betul betul konsep REZEKI SEBENAR. Baru la korang takkan tanya soalan merapu nanti.

So, if korang ghasa macam berkenan or terpaut sudah pada ayat yang brutal akak ni, mehla wasap no akak di 0187790464.

Korang wasap type “Nak join team CellMaxx KakLah”

Advertisements

COD ke POSTAGE ekk

Assalamualaikum wbt dan haiiiii uolls.
Kabare?? Hopefully korang semua SEHAT hendaknya and ceria ceria selalu ye.๐Ÿ˜๐Ÿ’

Kali ni kan, hakak terpanggil untuk setori mori pasal COD VS POSTAGE. As uolls know, ( for those yang perasan and baca la kan ), hakak memang ORIGINALLY based Bandar Melaka. So kastemer luar daripada kawasan jajahan, memang hakak mintak jasa baik ABAM POSMEN lerrr untuk tolong sampaikan depan pintu umah kastemer.๐Ÿก
Ofkos yang berada dalam kawasan jajahan, kite akan bertentang mata bersua selpie sedas dua. Hehehe.

GEAK_20170323_193823-01

Lately ni, kerap hakak dapat kastemer yang bagi quote cenggini ” bukan taknak postage, if boleh nak cepat ” Hakak pun paham, sebab hakak pun PENGGUNA jugak wpun hakak pun ada galas role as SELLER. Hakak pun berpengalaman gak jadi ONLINE BUYER. So memang faham la jugak kesulitan, korna baring, kiri kanan as buyer ni.

Bila dikaji punya kaji jawapan kastemer, at the end, yang benonye depa takut barang tak dapat, tapi duit dah bayor. Al maklum lerrr, zaman sekarang ramai nau online seller yang lupa TUHAN. Die orang ni ingat die orang meniaga online, ALLAH tak nampak agaknye. Kastemer online, yela korang leh nak menipu sebab tak nampak muka mata bagai. Ellloooo. ALLAH MAHA MENGETAHUI, MAHA MELIHAT okeyy. So pliss sedo diri.

Dek kerana attitude sesetengah seller online yang lupa tuhan ni la, yang buatkan seller online lain kena tempias sama.

Apa nak dikatakan, kerna setitik nila, rosak susu dutch lady sekaton. ( kite ubah sikit la bagi korang senyum sikit.๐Ÿ˜ )

Well, to be honest la. Disamping isu risau kena tipu ni, by postage ni pada hakak lagi MEMUDAHKAN berbanding COD. Win win situation yang agak MENGUNTUNGKAN kedua dua pihak. Yelah, kastemer tak yah dah nak BAZIR MINYAK kete nak drive berkilometer jumpa seller amek sendiri. Tunggu je kat pago umah, nanti ABAM ENSEM pakai uniform putih merah bagi hon hon. Tadaaaa barang sampai depan umah orang hanto kan tau. Kan kerlasss gitu.

Masa EMAS pun terbela. JIMAT. Ingat nak drive redah trafik tu sume tak guna MASA ke? Weiii JIMAT banyak oooo. Leh cover macam macam keje oooo.

Yeee. Akak faham. Ada sesetengah items yang korang rasa macam tak secured by postage tu kan. Contoh hat mudah pecah tu. Back to basic. Seller online yang BERINTEGRITI, die orang tau apa tanggunjawab die orang. Besides, if items tu memang tak sesuai langsung untuk by postage, CONFIRM die orang takkan promo untuk service postage. Tapi kan, macam POS MALAYSIA sendiri pun ada sediakan pelbagai kemudahan untuk jaga postage items seumpama ini. So dalam erti kata lain, sebenarnye KAEDAH SELAMAT sentiasa ada jer disediakan melalui postage ni.

Isu kedua is LAMBAT DAPAT. Ni sebenonye diluar kawalan kite as manusia biasa. Kenapa akak cakap luar kawalan. Yelah, once macam akak dah handover pada pihak pos, urusan berikutnya dikawal sepenuhnya oleh pihak pos. Lagi satu, faktor seperti cuaca or musim cuti pun memberi impak kepada berapa cepat barang boleh sampai ke tangan kastemer.

Hahhh. Sebab tu hakak selalu DOA, minta ALLAH permudahkan proses pengeposan n kastemer terima dengan selamat dan cepat.

Tapi sepanjang rekod akak berurusan dengan POS MALAYSIA kan, boleh kata kan 99% terima parcel dengan SELAMAT dan CEPAT. 1% lagi tu pernah satu kes sebab kastemer tu takde umah n nota claimed parcel tu die tak dapat. Akak terus tolong call POS MALAYSIA semak and hari yang akak called tu jugak POS MALAYSIA hantar semula dan alhamdulillah selamat kastemer tu terima. Still POS MALAYSIA respon laju gak kan.๐Ÿ‘๐Ÿ˜Œ

Kes dapat lambat ni selain faktor kat atas ni, satu jerr. Seller yang TAK bertanggungjawab die SENGAJA ikut suka ati die je nak lambat kan postage nye. ( Ni memang tanda tanda penipu la ni) If yang berintegriti, paling busuk pun dua hari lepas payment dah leh dapat tracking number.

Macam hakak, everyday hakak buat postage (kecuali SABTU, AHAD dan CUTI UMUM) and COD. Sebab akak pegang konsep “kastemer dah keluar duit beli, kite wajib segerakan untuk die dapat barang (hak) die secepat mungkin” ๐Ÿ’ช(Tapi ni tak termasuk isu items yang memang perlu per-order tau.)

Ada juga isu pasal CAJ POSTAGE๐Ÿ’ฐ ni. Well tang ni memang kite kena rasional. CAJ POSTAGE ni bukan untung seller pun and memang takkan masuk buku kira kira sales seller pun๐Ÿ˜‚. Sebab ada gak kastemer beranggapan seller untung lebih bila caj postage.

Bila kastemer dah setuju by postage, dalam erti kata lain kastemer yang rela hati untuk items itu dihantar by postage kan. Yela kite dah guna service penghantaran mesti la ada bayaran nye untuk service tu. RM8(SM)/RM10(SS) (ni untuk item berat 500gram ke bawah) tu cover JIMAT buyer dari segi duit minyak nak gi pick up sendiri, or datang kedai beli semua plus MASA berharga spend untuk redah trafik bagai.

So far as pengguna or experiend online buyers, akak tak pernah jumpa lagi la seller kaut untung melalui CAJ POSTAGE ni. Tapi,tadi akak ada highlight kan kos caj tu berapa. So boleh take note ye. Or direct semak web POS MALAYSIA.

Pssstttt korang. Ni akak cite based on pengalaman dan pendapat akak as SELLER and BUYERS plus PENGGUNA. Jangan ada yang terasa pulak ye. Tapi kalau yang membaca ni ada seller yang tak berintegriti tu, hakak doakan nukilan akan ni berjaya jentik hati korang untuk INSOF.

Tak wajib percaya boooolat bolat or ikut. Yang mana membantu korang, boleh take note. Yang tak membantu tu, korang cari la reference lain. Tak susah kan. Hehehehe.

Nak COD or POSTAGE depends pada selera memasing. Yang penting info info utama sebelum membeli or membayar tu, kite as PENGGUNA WAJIB KAJI betul betul.

************************

Untuk yang nak dapatkan CellMaxx, boleh wasap terus tau ke no +60187790464

************************

Tak Perlu Datang Kelas kayyy.

Assalamualaikum wbt dan Semangat Pagiiii!!!

Opppsss. Ni memang pepagi yakmatt ni. Heheh. Al maklum lerr, waktu cenggini mencurah curah IDEA nak membebel menaip dalam ni. Hahahaha. Tapi kita taw, uols sume bukannya baca posting on time waktu ia dipost kan kan.

Sooooo. NO BIG DEAL laa sangat kan. Ahaksss.

Well, ekceli posting kali ni sebenarnya nak SHARE LUBUK ELMU EMAS BERTAKHTA BERLIAN dengan geng geng niaga atas talian. Especeli yang niaga guna cik PESBUK tuuu. Yang Abam Mark selalu usik usik manja gituu kan bila kite terlebih terlanjur tertaksub setiap jam update je posting MENJUAL tu kann.

Nak wat camne dek non. Abam Mark korang pun cari makan jugakss. Walau pun DUIT die dah berkepuk kepuk tujuh keterunan makan tak habis, still minda orang meniaga ni selagi boleh UNTUNG memang dia KAUT PERABIH weiiii. Hahahahaha.

Tapi uols sume jangan la keluh kesah resah gelisah. Teknikal part bab bab PESBUK tu sendiri memang kite takleh nak kontrol, betul? Yang boleh dan WAJIB kite kontrol is APA yang nak dipost, MACAM MANA NAK TARIK kastemer walaupun update tiga kali sehari jerr. T pun kekadang update bukan cite bisness pun.

Cite tengok tivi sambil kunyah kuaci pun boleh closed sales dek non!!!

Hahhh. Memang setakat kite taip cite gebang cenggini memang uols susah kan nak caya betul? Tapi itula KEKUATAN MAGNET ELMU EMAS BERTAKHTA BERLIAN by CIKGU JUNE. Tekniknya 100% PROVEN siap ada BUKTI KUKUH sekukuh TEMBOK BESAR kat CHINA tu hahhh.

Sebab tu la ai is BERANI REKEMEN and SHARE pasal ni sebab ai dah start join kelas CIKGU JUNE ni memang 360 BERUBAH ai nya pesbuk tauuu. Bila pesbuk kite kembali hidup daripada zaman nazak dulu, secara tak langsung kite akan rasa EKSAITED dan HEPI dengan apa yang kite buat tau.

Yess ai masih baru lagi belajar. Tapi SERIUSLY susah nak cakap ELMU Cikgu June tak proven. Sebab each of basic ilmu die share semua ADA IMPAK BESAR weiiii. Melainkan uols MALAS tahap langkit ke7 tu, tak nak buat langsung apa diajar, korang la punya SALAH.

Paling ai SUKA is boleh belajar ikut suka hati ko la. Hahahah. Maknanya belajar jarak jauh. ONLINE jerrr. Sebab tu tengah kopek kulit koci pun boleh study lagi. Lalalalalaaa.

Dah la, bebel lelama taip pepanjang pun nanti kata ai gebangg. Meh nengok sendiri link ni https://cikgujune.onpay.my/order/form/bop09/fadzillahjohari

Kalau hati tak kuat, iman lemah, JANGAN KLIK sebab konpem korang akan TEKAN button join dalam sekelip mata jerrr. Hehehehe. Ooohh yaa. Ini untuk NEWBIES ye. Yang dah SENIOR or EXPERTO takyahla. Bagi chance la kat puak puak newbies macam ai ni plak meroket ke BULAN.

Sekian for today.

SALAM NAIK ROKET

 

 

MyStyle

picsart_02-20-04-54-32

Hye semua….. Tgh buat ape tu??? Terkejut tak tengok muka akk ni โ˜โ˜โ˜โ˜hhehhehhe comeiiii tak hakakk ni ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š ni tadi kite on the way g RESTOK CELLMAXX

Cantikkkn tudung tu kan kan… Murahhh jerrrr SERIUS… Tak rugi beli… Janji ikut syarak… Ni mahai mahai pastu xtutup sepatutnye pun payah gak tu ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

Tudung ni hakkak beli 5 riyal je bohhh hhehhe sebab tu akk kata murah jerrr tu… Cantik plak tu… Nangis tengok…nasib baik koleksi tudung dah banyak…beli warna yg perlu jerr dik non…. Kalau murah sekali pun ….ingat jangan membazir dik non…. ALLAH tak suka kite membazir… kan kan kan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ so jadi pengguna n pembeli yg bijak

Okay utk siapa siapa nak order CellMaxx leh contact no ni ek 0187790464. Rabu ni akan restok lagi!!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ laku keras dikkkk sb kualiti n khasiatnye … Tak caya ke?? Kena la Cuba sendiri kan kn… Utk yg area BANDAR MELAKA, akk leh COD kan ๐Ÿš˜๐Ÿš—

MySepatu

picsart_02-02-05-15-28

Assalamualaikum WBT. Selamat sejahtera u alls… Jangan terkezut Sgt tgk gmbr cantik atas ni…. Heheheheh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ก ada story nak cite sebenarnye yg ada link dgn gmbr ni โ˜โ˜๐Ÿ˜˜

Waktu skrg dah jam 5:20petang waktu Msia… Siapa yg lum solat ASAR tu….setelkan dulu naaaa… N jangan rushing rushing plak dlm solat tu…. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

Ni sandle akk beli waku tgh sales hujung tahun lepas..mmg murah Sgt drpd actual price… Akk ni bukan jenis suka membeli sebarangan… Akk jenis suka guna sesuatu tu smpi ghanap baru la nnt ada nafsu nak beli lain… If not xde nye….tp semenjak akk disahkan ada masalah Rheumatoid Arthritis 7 tahun lepas yg mana peringkat awal dulu mmg banyak menyerang bahagian kaki ni…nak tak nak akk terpaksa spend banyak utk kasut or Sandle…. Sebab waktu tu kaki akk ni mmg xleh pakai sebarangan jenis or design kasut…if salah je…confirm meraung la nnt kaki ni… Huhuhuhu mesti xdpt bayangkn sb tak ramai tau APA ITU rheumatoid arthritis (RA) ni…nnt Google ek cari mksud heheheheh

So….. Mmg mcm mcm la jenis akk beli yg waktu cuba rasa ok selesa je bila dah beli…hamekkk ko…. Pakai sejam lebih jerrr kaki dah meraung…. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข tu yg kena cari lain beli lain lagi…. Smpi drpd tak tgk kualiti Sgt sblm ni, disbbkn sakit terpaksa cari yg kualiti baik n sesuai dgn keadaan kaki ni hahh…. Ikutkn semenjak kaki sakit tu heels ke wedges ke yg nipis Sgt ke yg tebal Sgt ke sume akk xleh nk pakai Sgt…byk kasut kasut lama cantik terpksa buang sb dah Lah size kaki kecik….so DLM umah ni xde sape yg muat pakai… ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Tp Alhamdulillah skrg ni dh BERUBAH byk Sgt Sgt…

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ berkat DOA, USAHA, IKHTIAR n kesabaran…Alhamdulillah akk dipertemukan dgn CellMaxx n akk smpi hari ni consume….mula mula akk consume mmg terasa part part skit dulu…. Tu sume healing crisis… Akk tahan je sb nak ikhtiar sihat… Dalam sedar tak sedar keadaan kaki akk ni yg dulu mmg xleh lebih sikit je confirm bengkak…confirm sakit…confirm meraung…skrg dah beransur ansur kurang rasa tu sume…. N skrg akk baru realised yg akk dah boleh mula pakai sandle tebal mcm gmbr kat atas tu…tu yg akk beli tu… As reward diri akk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Even though belum 100% pulih, but akk dpt rasakan perbezaannye lepas consistent consume CellMaxx ni… Ni pun baru lps balik drpd restok ni hah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

img_20170202_131127_825

Ni ๐Ÿ‘†โ˜ semua repeat order n stock utk akk n parents akk sendiri… Produk bercakap sendiri… Dah consume baru tahu… Most important thing fahamkn la dulu betul betul sebelum nak consume ye. Jangan nnt dah consume dh ITU dah INI then start blame ITU blame INI… Sb tu nak faham nak jelas please join PUSH organized by HQ n refer Medical Advisor for details. Sebb CellMaxx ni mmg ada Medical Advisor yg Bantu patients or public yg SERIUS nk dptkn advice ttg CellMaxx

Well akk share je…. Tak wajib ikut or follow pun… If terjumpa ikhtiar lain pun boleh cuba yg penting tak give up utk mencari penawar utk kesihatan sendiri. In Shaa Allah ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š okay, akk dah lapooooo… Hhehehe nak geledah dapur jap cari makanan APA boleh dimakan… Heheheheheh. Ada yg nak wassap je??? Boleh jerrr… Ni no wassap akk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ +60187790464

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠJUMPA LAGI DALAM NEXT POST๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

Lamaaaanyyaaa tak update ๐Ÿ’

Assalamualaikum wbt n selamat sejahtera u alls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Rindunyaa nak berkarya disini n share share info or news or aktiviti terkini…hehheheeheh

fb_img_1484354800979

Alhamdulillah kite jumpa dalam tahun 2017 ni ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ akk ni home bizz jerr so mmg akk lama tak update ni sb byk but revision n study n reading

Macam plan nak tambah koleksi produk yg diniagakan la especially produk from founder beragama Islam Melayu. Yup siapa lagi kalau bukan kite yang seagama n sebangsa ni support each other kan…but positif nye je la support…yg negatif kalau support jugak tu nama nya cari pasal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ™ˆ

๐Ÿ“๐Ÿ“šwell…. Dalam kepala ni dah ada few produk or brands yg mcm agak interesting to work on cuma tgh nak deal dgn mgtnye la … Akk xbuat sorg sorg dikkk…akk ada geng…so far geng akk skrg ni is my own sister, coming soon In Shaa Allah my bff from previous business juga akn join

Apa APA kite buat as a team much more better the result rather then sorg sorg sbnrrnye… But if takdir menentukan yg terbaik ketika ITU is by urself,buat jugak…jangan down SB waima mcmne sekali pun as a team or alone ke …ALLAH IS ALWAYS THERE FOR US ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Oooo ya…. Last week akhirnya akk dpt share gak knowledge about IG marketing with one of my FB friend. Lega Sgt SB dpt luahkan or share ape yg kite ada sedikit utk dimanfaatkan oleh orang lain. Akk share PERCUMA jerr dik SB pengalaman n ilmu akk ada takde la sehebat mana, semua from pembacaan n pengalaman sendiri ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚ lagi satu akk dulu pun pernah berada DLM situasi begitu so akk tau mcmne peritnye nak dptkn ilmu or right teknik tu at the same time modal utk sesi ilmu tu kite lum ada. That’s why akk share free jerrr ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Okayla entry kali ni mmg tujuan nye Santai jerrr… Takde nak cite Sgt psl produk testimony or details. Tpi PD yg nk tgk ttg #cellmaxx or #totteesbag boleh direct contact 0187790464 or visit IG @totteesillah @mizzillah

FREE TIPS N TRICKS

2016-01-iheartfreestuff-new-660px

Assalamualaikum wbt friends ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š APA kabar u alls??? Haaaahhh baca gambar kat atas ni mesti ghamai suka kan kan…. Heheheheheh tapi kat sini kite bukan LA nak bagi FREE PRODUK tau… ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah nama pun kite berniaga produk kan…so mana leh bagi FREE cmtu jerrr kan…. Unless la kalau u alls beli berkaton katon produk daripda kite maybe kita boleh fikirkn utk bagi FREE HADIAH ke kan…. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Okay but SERIUS ly mmg kita nak bagi FREE ni…but FREE SHARING or TIPS or GUIDELINES utk semua especially yg baru berjinak jinak dalam dunia business secara online. Well to be honest saya pun still baru n still learning jugak…. But saya mmg rasa nak share experienced n sedikit ilmu yg sy kumpulkan sepanjang almost dua tahun saya run online basis. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Setakat hari ni medium yang saya guna kan is FB personal, FB group, FB page, YouTube, blog, instagram…. Haaaaa banyak kan…tapi ni je tak cukup lagi sebab banyaaakkkkk lagi medium online lain yg boleh kite apply sebenarnya ….tapi semua pun kena step by step n manage betul betul…. Buat masa ni sy mmg handle everything sorang sorang jerrrr so mmg kekadang terasa tangan ni mcm sotong skit LA….. Hahahhhaha

Okay info yg sy nak share semuanya is FREE BASIS… walaupun sy sendiri pernah gunakan service berbayar but sy dapati if KITA EXTRA RAJIN sebenarnya kita boleh dapat HASILNYA wpun dgn zero or less costs. SERIUS sy sendiri buat both n zaman skrg if kita lihat ramai or banyak service service utk Bantu sales kan n ada yg caj murah n ada yg caj mahal but semua tu atas pilihan masing masing …. Memang dalm bisness WAJIB ada marketing n of coz mmg kena ada portion kos for marketing pun….. Cuma as beginner mcm sy n sy dah lalui mcm mcm gak kos marketing n mmg if boleh nak low or cut down the costs, sy rasai n faham sesangat bagaimana all beginners yg nak start with zero cost….

So sy terpaksa MERAJINKAN diri saya search Google everything on internet….. Plus sedikit experienced dlm kelas kelas marketing yg pernah sy attended sebelum ni…. So sy mmg jumpa pelbagai ilmu n tips n tricks for marketing online especially instagram n fb group. Bila saya jumpa sy BUAT PRAKTIK n bila tak jadi sy buat lagi sampai jadi…salah buat je sy take note n ubah…salah je take note n buat lagi…. Alhamdulillah …berkat sabar n terus buat…. Memang ada hasilnya tersendiri di setiap medium yg saya praktikkan

So saya rasa mcm tak best if saya tak share ilmu n pengalaman n tips n tricks yg saya pelajari ni… Tu yang ingat nak share FREE ILMU ni…. Tapi by personal wassap ye….SB sy perlu tahu background produk Anda n penggunaan medium online Anda n masalah yg dihadapi. DLM erti kata lain secara personal lebih mudah utk saya consult. No WORRIES TIADA APA APA CAJ OR SYARAT dikenakan. Memadai saya dpat share n kembangkn ilmu n kemahiran yg dipinjamkan Allah SWT utk manfaat kita bersama. In Shaa Allah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Sekiranya Anda sangat baru dlm bisnes online, Rajin, konsisten n ingin belajar tips for FREE nye … Boleh wassap “I ๐Ÿ’œfree tips” terus ke 0187790464