MyStyle

picsart_02-20-04-54-32

Hye semua….. Tgh buat ape tu??? Terkejut tak tengok muka akk ni โ˜โ˜โ˜โ˜hhehhehhe comeiiii tak hakakk ni ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š ni tadi kite on the way g RESTOK CELLMAXX

Cantikkkn tudung tu kan kan… Murahhh jerrrr SERIUS… Tak rugi beli… Janji ikut syarak… Ni mahai mahai pastu xtutup sepatutnye pun payah gak tu ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š

Tudung ni hakkak beli 5 riyal je bohhh hhehhe sebab tu akk kata murah jerrr tu… Cantik plak tu… Nangis tengok…nasib baik koleksi tudung dah banyak…beli warna yg perlu jerr dik non…. Kalau murah sekali pun ….ingat jangan membazir dik non…. ALLAH tak suka kite membazir… kan kan kan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ so jadi pengguna n pembeli yg bijak

Okay utk siapa siapa nak order CellMaxx leh contact no ni ek 0187790464. Rabu ni akan restok lagi!!!! ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ laku keras dikkkk sb kualiti n khasiatnye … Tak caya ke?? Kena la Cuba sendiri kan kn… Utk yg area BANDAR MELAKA, akk leh COD kan ๐Ÿš˜๐Ÿš—

MySepatu

picsart_02-02-05-15-28

Assalamualaikum WBT. Selamat sejahtera u alls… Jangan terkezut Sgt tgk gmbr cantik atas ni…. Heheheheh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ก๐Ÿ‘ก ada story nak cite sebenarnye yg ada link dgn gmbr ni โ˜โ˜๐Ÿ˜˜

Waktu skrg dah jam 5:20petang waktu Msia… Siapa yg lum solat ASAR tu….setelkan dulu naaaa… N jangan rushing rushing plak dlm solat tu…. ๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡

Ni sandle akk beli waku tgh sales hujung tahun lepas..mmg murah Sgt drpd actual price… Akk ni bukan jenis suka membeli sebarangan… Akk jenis suka guna sesuatu tu smpi ghanap baru la nnt ada nafsu nak beli lain… If not xde nye….tp semenjak akk disahkan ada masalah Rheumatoid Arthritis 7 tahun lepas yg mana peringkat awal dulu mmg banyak menyerang bahagian kaki ni…nak tak nak akk terpaksa spend banyak utk kasut or Sandle…. Sebab waktu tu kaki akk ni mmg xleh pakai sebarangan jenis or design kasut…if salah je…confirm meraung la nnt kaki ni… Huhuhuhu mesti xdpt bayangkn sb tak ramai tau APA ITU rheumatoid arthritis (RA) ni…nnt Google ek cari mksud heheheheh

So….. Mmg mcm mcm la jenis akk beli yg waktu cuba rasa ok selesa je bila dah beli…hamekkk ko…. Pakai sejam lebih jerrr kaki dah meraung…. ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข tu yg kena cari lain beli lain lagi…. Smpi drpd tak tgk kualiti Sgt sblm ni, disbbkn sakit terpaksa cari yg kualiti baik n sesuai dgn keadaan kaki ni hahh…. Ikutkn semenjak kaki sakit tu heels ke wedges ke yg nipis Sgt ke yg tebal Sgt ke sume akk xleh nk pakai Sgt…byk kasut kasut lama cantik terpksa buang sb dah Lah size kaki kecik….so DLM umah ni xde sape yg muat pakai… ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Tp Alhamdulillah skrg ni dh BERUBAH byk Sgt Sgt…

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ๐Ÿ’๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜˜ berkat DOA, USAHA, IKHTIAR n kesabaran…Alhamdulillah akk dipertemukan dgn CellMaxx n akk smpi hari ni consume….mula mula akk consume mmg terasa part part skit dulu…. Tu sume healing crisis… Akk tahan je sb nak ikhtiar sihat… Dalam sedar tak sedar keadaan kaki akk ni yg dulu mmg xleh lebih sikit je confirm bengkak…confirm sakit…confirm meraung…skrg dah beransur ansur kurang rasa tu sume…. N skrg akk baru realised yg akk dah boleh mula pakai sandle tebal mcm gmbr kat atas tu…tu yg akk beli tu… As reward diri akk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Even though belum 100% pulih, but akk dpt rasakan perbezaannye lepas consistent consume CellMaxx ni… Ni pun baru lps balik drpd restok ni hah ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

img_20170202_131127_825

Ni ๐Ÿ‘†โ˜ semua repeat order n stock utk akk n parents akk sendiri… Produk bercakap sendiri… Dah consume baru tahu… Most important thing fahamkn la dulu betul betul sebelum nak consume ye. Jangan nnt dah consume dh ITU dah INI then start blame ITU blame INI… Sb tu nak faham nak jelas please join PUSH organized by HQ n refer Medical Advisor for details. Sebb CellMaxx ni mmg ada Medical Advisor yg Bantu patients or public yg SERIUS nk dptkn advice ttg CellMaxx

Well akk share je…. Tak wajib ikut or follow pun… If terjumpa ikhtiar lain pun boleh cuba yg penting tak give up utk mencari penawar utk kesihatan sendiri. In Shaa Allah ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜Š okay, akk dah lapooooo… Hhehehe nak geledah dapur jap cari makanan APA boleh dimakan… Heheheheheh. Ada yg nak wassap je??? Boleh jerrr… Ni no wassap akk ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’ +60187790464

๐ŸŽ‰๐ŸŽŠJUMPA LAGI DALAM NEXT POST๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰

Lamaaaanyyaaa tak update ๐Ÿ’

Assalamualaikum wbt n selamat sejahtera u alls ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜Rindunyaa nak berkarya disini n share share info or news or aktiviti terkini…hehheheeheh

fb_img_1484354800979

Alhamdulillah kite jumpa dalam tahun 2017 ni ye ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ akk ni home bizz jerr so mmg akk lama tak update ni sb byk but revision n study n reading

Macam plan nak tambah koleksi produk yg diniagakan la especially produk from founder beragama Islam Melayu. Yup siapa lagi kalau bukan kite yang seagama n sebangsa ni support each other kan…but positif nye je la support…yg negatif kalau support jugak tu nama nya cari pasal ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘ฎ๐Ÿ™ˆ

๐Ÿ“๐Ÿ“šwell…. Dalam kepala ni dah ada few produk or brands yg mcm agak interesting to work on cuma tgh nak deal dgn mgtnye la … Akk xbuat sorg sorg dikkk…akk ada geng…so far geng akk skrg ni is my own sister, coming soon In Shaa Allah my bff from previous business juga akn join

Apa APA kite buat as a team much more better the result rather then sorg sorg sbnrrnye… But if takdir menentukan yg terbaik ketika ITU is by urself,buat jugak…jangan down SB waima mcmne sekali pun as a team or alone ke …ALLAH IS ALWAYS THERE FOR US ๐Ÿ˜Š๐Ÿ’ช

Oooo ya…. Last week akhirnya akk dpt share gak knowledge about IG marketing with one of my FB friend. Lega Sgt SB dpt luahkan or share ape yg kite ada sedikit utk dimanfaatkan oleh orang lain. Akk share PERCUMA jerr dik SB pengalaman n ilmu akk ada takde la sehebat mana, semua from pembacaan n pengalaman sendiri ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚ lagi satu akk dulu pun pernah berada DLM situasi begitu so akk tau mcmne peritnye nak dptkn ilmu or right teknik tu at the same time modal utk sesi ilmu tu kite lum ada. That’s why akk share free jerrr ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Okayla entry kali ni mmg tujuan nye Santai jerrr… Takde nak cite Sgt psl produk testimony or details. Tpi PD yg nk tgk ttg #cellmaxx or #totteesbag boleh direct contact 0187790464 or visit IG @totteesillah @mizzillah

FREE TIPS N TRICKS

2016-01-iheartfreestuff-new-660px

Assalamualaikum wbt friends ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š APA kabar u alls??? Haaaahhh baca gambar kat atas ni mesti ghamai suka kan kan…. Heheheheheh tapi kat sini kite bukan LA nak bagi FREE PRODUK tau… ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ dah nama pun kite berniaga produk kan…so mana leh bagi FREE cmtu jerrr kan…. Unless la kalau u alls beli berkaton katon produk daripda kite maybe kita boleh fikirkn utk bagi FREE HADIAH ke kan…. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Okay but SERIUS ly mmg kita nak bagi FREE ni…but FREE SHARING or TIPS or GUIDELINES utk semua especially yg baru berjinak jinak dalam dunia business secara online. Well to be honest saya pun still baru n still learning jugak…. But saya mmg rasa nak share experienced n sedikit ilmu yg sy kumpulkan sepanjang almost dua tahun saya run online basis. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Setakat hari ni medium yang saya guna kan is FB personal, FB group, FB page, YouTube, blog, instagram…. Haaaaa banyak kan…tapi ni je tak cukup lagi sebab banyaaakkkkk lagi medium online lain yg boleh kite apply sebenarnya ….tapi semua pun kena step by step n manage betul betul…. Buat masa ni sy mmg handle everything sorang sorang jerrrr so mmg kekadang terasa tangan ni mcm sotong skit LA….. Hahahhhaha

Okay info yg sy nak share semuanya is FREE BASIS… walaupun sy sendiri pernah gunakan service berbayar but sy dapati if KITA EXTRA RAJIN sebenarnya kita boleh dapat HASILNYA wpun dgn zero or less costs. SERIUS sy sendiri buat both n zaman skrg if kita lihat ramai or banyak service service utk Bantu sales kan n ada yg caj murah n ada yg caj mahal but semua tu atas pilihan masing masing …. Memang dalm bisness WAJIB ada marketing n of coz mmg kena ada portion kos for marketing pun….. Cuma as beginner mcm sy n sy dah lalui mcm mcm gak kos marketing n mmg if boleh nak low or cut down the costs, sy rasai n faham sesangat bagaimana all beginners yg nak start with zero cost….

So sy terpaksa MERAJINKAN diri saya search Google everything on internet….. Plus sedikit experienced dlm kelas kelas marketing yg pernah sy attended sebelum ni…. So sy mmg jumpa pelbagai ilmu n tips n tricks for marketing online especially instagram n fb group. Bila saya jumpa sy BUAT PRAKTIK n bila tak jadi sy buat lagi sampai jadi…salah buat je sy take note n ubah…salah je take note n buat lagi…. Alhamdulillah …berkat sabar n terus buat…. Memang ada hasilnya tersendiri di setiap medium yg saya praktikkan

So saya rasa mcm tak best if saya tak share ilmu n pengalaman n tips n tricks yg saya pelajari ni… Tu yang ingat nak share FREE ILMU ni…. Tapi by personal wassap ye….SB sy perlu tahu background produk Anda n penggunaan medium online Anda n masalah yg dihadapi. DLM erti kata lain secara personal lebih mudah utk saya consult. No WORRIES TIADA APA APA CAJ OR SYARAT dikenakan. Memadai saya dpat share n kembangkn ilmu n kemahiran yg dipinjamkan Allah SWT utk manfaat kita bersama. In Shaa Allah ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Sekiranya Anda sangat baru dlm bisnes online, Rajin, konsisten n ingin belajar tips for FREE nye … Boleh wassap “I ๐Ÿ’œfree tips” terus ke 0187790464

 

 

POS LAJU BEST!!!

image

image

Assalamualaikum wbt dan selamat pagi ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ well still morning right sb now is 11:22 am (waktu sy start typing ni la… Bukan waktu u alls baca ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚)

Semalam kita bertungkus lumus packed order order from customers yg nak SIHAT dengan CELLMAXX yang nak CANTIK dengan NUTREES & MARINE ESSENCE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Alhamdulillah dah setel pos pun semalam n alhamdulillah hari ni kita keep track dlm sistem pos laju… Wahhhh ada yg dah smpi ke negeri yg dialamatkn tinggal menunggu sampai ke ALAMAT tuan empunya yg order jerrrr ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ MEMANG PANTAS BETUL POS LAJU ni… Thanks a lot pd Pos laju sebab setakat hari ni… All my customers terima parcel mereka dgn selamat nya… ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

Sebab tu dgn Saya, Saya mmg akan beri JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TAK SMPI DLM MASA 7HARI BEKERJA sebab pos laju nye service tip top…. Kita bagi 5 BINTANG!!!!!!  ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ๐ŸŒŸ

To all my customers or u alls yg still tak sure nak cek status parcel u alls… Ni sy tunjukkan ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

image

Okla…. Nak sambung raya la… Hahahahah ehhhhhhh bukan la… Nak update testimoni testimoni TERBARU la… Nnt leh la u alls Tengok Tengok or survey ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

PEWANGI KANAKยฒ PERTAMA

image

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua….. Hahhhh tu semua mesti tengah bz buat preparation for raya kan kan…. Jangan terkejut ye… Mmg semasa sy update blog ni esok nya dah nak syawal…. So kalau u alls ada baru terbuka baca… Jangan rasa pelik la ye… Hihihih ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜

Entry kali ni nak share item baru dlm list biz kite… Yeayyyy PERFUME KANAKยฒ PERTAMA DI MSIA… grand kan bunyinya… Harusla… Mmg dapat sambutan yg awesome sesangat…. LARA ALANA COLOGNE MIST ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ for girls n boys…. Best kan… Kids pun dah boleh ada perfume sendiri… ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Perfume ni ada dua bauan je tau… PINK FOR GIRLS… baunya sweet floral gitu… And HIJAU FOR BOYS… baunya fresh green tea…. Dua dua bau wangiiiiii n tahan lamaaaaaa… Mmg soft je baunya  mmg sangat sangat la sesuai utk kids alls… ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ hah lepas ni u alls tak perlu dah nak rebut rebut perfume u alls dgn anak anak dah….. Belikan je utk die org set LARA ALANA COLOGNE MIST ni… Silapยฒ hari bulan u alls plak yg nanti tolong habis pakai perfume ur kids ni… Hihihi yela mmg kite dewasa pun leh guna… MESRA wudhu lagi tau…

image

image

image

image

Nak cuba tak ni?? Kalau nak cuba boleh la terus wassap ke 0187790464 Fadzillah ye. For those ye berada di area Bandar Melaka.. Sy ada sediakan service COD. Tapi utk luar MELAKA… no worries… Postage jer… N dengan Saya ada JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN SEKIRANYA PRODUK TAK SMPI DLM MASA 7HARI tau.. ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ oooo lupa plak ek the price… Ok price ni bawah kawalan n ketetapan pihak Syarikat ye… So takde lebih takde kurang
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

Sebotol (100ML)

SEMENANJUNG = RM39
SABAH SARAWAK = RM44
(Harga ni mmg tertera pd kotak nya)

Bagi tujuan kos postage, sebotol nilai nya is RM7 (SEMENANJUNG) &  RM10 (SABAH SARAWAK)

************************************
Kalau ada yg beli set, Saya ada sediakan FREE GIFTS for ur kids ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
(wassap LARA + FG ke 0187790464 for yg nak order plus free gift ni ye ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š)

************************************

Okay la smpi sini dulu ye… Nak sambung kupas bawang… Hihih… Jumpa dlm entry akan Datang ye…

Laku KERAS!!!!

Assalamualaikum WBT dan SELAMAT PETANG semua!!!!! you alls semua apa kabar??? hope apa yang u alls plan berjalan dengan lancar la ye…in shaa ALLAH ๐Ÿ™‚

happyday

Dah minum CELLMAXX tak hari ni???? Pada yg lum tu, meh cepat cepat leh wassap saya di 0187790464 ๐Ÿ™‚ bukan ape…. stok cellmaxx ni macam pisang goreng panas laku nya… pantang ada stok kat tangan … Confirm licin kena sapu…yela mana tak nya…setiap yg minum PASTI AKAN ADA POSITIF FEEDBACK…tu yang depa duk repeat nak order lagi…

3MEI20162

POS3MEI2016

11mei2016

13177413_10204926714926314_4425742866746931673_n

7MEI2016

pos17mei2016

alhamdulillah sepanjang saya and team buat sharing ttg benefit produk ni hampir setiap minggu kami restok!!!!! Well mayb pada you alls mayb macam sikit sebab setiap minggu restok kan…tapi for us yang baru sebulan join this produk …ooooooo sgt ohsemmmm sebab ini ย la produk yg betul betul orang kata PRODUK SPEAK ITSELF!!!

Tengok ni belakang setiap kotak ni ada complete logo ย PENSIJILAN KUALITI produk ni. So jangan ingat ni produk main main or cikai cikai ye… Ni produk AFA one and only in this WORLD yang dihasilkan dlm bentuk serbuk pra campuran….produk berunsurkan AFA lain yang ada didunia ni TIADA seperti CELLMAXX ni .CellMaxx diciptakan melalui TEKNOLOGI IMUMAX dan AFA (aphanizomenon flos aquae).

13214672_1625560007766526_449034008_o

Apa???Ada yang minat nak jadi part of us??? Nak bantu share benefits pada teman teman anda juga??? Memang sangat welcome…TAPIIIIIIIIII dengan syarat ANDA sendiri WAJIB CONSUME sendiri CellMaxx ni dulu and FAHAMKAN dulu tenttang cellmaxx ni dulu…Sebab kami dulu pun sebelum jadikan ia sebagai produk yg boleh diniagakan….kami cuba sendiri n fahamkan dulu…. Sebab kita nak share sesuatu yg melibatkan soal KESIHATAN…so kena jelas n faham…kita as manusia ikhtiarkan sehabis baik… MAHA MENYEMBUH is MAHA KUASA ALLAH SWT dan ALLAH SWT juga yang ciptakan hidupan meliar AFA ini yang penuh dengan khasiat nye tersendiri yang dah disahih melalui penemuan para saintis dan pakar perubatan juga

13087670_1211223195578835_890086060321946778_n

Okla….saya ada urusan lain skit ni…kita stop sampai sini dulu ye… nnt saya sambung pd entri yang lain plak ye…. pada yang nak tengok TESTIMONI pengguna boleh refer pd page testimoni yang dah saya sediakan ye. In Shaa ALLAH kita sambung dalam entri berikutnya ye ๐Ÿ™‚