Let’s ZUMBA

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera uols. Macamana dengan PUASA uols?? Okay ke BEST?? Alhamdulillah pejam celik pejam celik, tinggal beberapa hari jer nak masuk SYAWAL ye. Huhuhu. Sedih sebenaqnya. Sebab RAMADHAN is bulan yang penuh RAHMAT and peluang untuk kita KUMPUL SIMPAN PAHALA bekalan akhirat digandakan. Allahuakbar. Kita tak tau sama ada next RAMADHAN ada rezeki lagi buat kita or not. Take opportunity untuk baki baki RAMADHAN ni kita PULUN HABIH naa buat bekalan akhirat. In Shaa Allah.

Okay don’t get me wrong. Apa I cakap earlier ekceli reminder for myself. Seriously.

FB_IMG_1496700953404

⬆⬆ Hahh now let’s talk about this SABUN ZUMBA. I terserempak dengan sabun unik ni pertengahan puasa hari tu. Dek sebabkan ia sangat UNIK dan lain daripda yang lain. I give a try for myself. Guess what. Memang sangat la terasa macam dalam SPA after using this sabun. Plus memang berpeluh berangin semua bila mandi guna sabun ni. Paling WIN is SELULIT yang SULIT tu makin PUDAR uols plus ada pakej INCI LOSS lagi πŸ™ˆπŸ™ˆ.

Before I decided nak beli sebenarnya I dah stalker info fungsi sabun ni semua. Ingredients nya memang 100% TERJAMIN SELAMAT because founder die guna hampir 100% from bahan bahan masakan or barang senang nak dapat kat dapur tu jer.πŸ˜‚ Tengok bahan nya memang senang la, tapi depends kat kita la rajin or tak nak buat kan kan. Hehe. After that baca gak feedback feedback nye. Memang gempakz gak. Tapi founder die siap pesan kat i, sabun ni takde bahan bahan yang nak cepat kan proses itu ini semualah so don’t expect terlalu drastik regarding the results la. Better perlahan and berperingkat JANJI SELAMAT gitew. 😍

Ikutkan the result depends on jenis kegemukan kita. So bila dah guna Sabun ni baru I tau Jenis badan I ni gemuk lemak plus gemuk angin. No wonder la lambat bebeno nak turun berat badan ni hahhh.πŸ˜‚πŸ˜‚ So uols nak tau ke uols jenis kategori gemuks ape?? I ada notesnye. Plus lagi best uols kena rasa sendiri effect SABUN ni baru nanti dapat detect jenis kegemukan yang menghantui diri uols. He he.

⬆⬆ Antara feedback yang buatkan lelemak dalam badan I rasa gigil nak cuba Sabun ni. Ada banyak lagi uols. Tapi I share few je la ye. πŸ˜‚πŸ˜‚. But seriously SABUN ZUMBA ni memang sesangad la sesuai uols dengan yang memang tak berapa nak rajin macam I la. Hehehe rajin ikut mood. Yela MANDI kan rutin everybody in this world. So kita mandi je guna SABUN ni, terus zass zass LEMAK TERBAKOR πŸ’ͺπŸ’ͺ.

Amacam?? Nak terai tak?? I is tanya pada yang rasa berat nye lum cecah 50KG (for girls) and 70KG (for boys) πŸ˜‚πŸ˜‚ should terai. But if uols dah capai berat ideal tak perlu la. Nanti KURUS MELIDI tak canteks gak.

PicsArt_06-06-09.26.24

⬆⬆Yang nak grab Sabun ni please wassap no diatas ni ye. Or klik link sini Β  http://www.wasap.my/60187790464

Okay that’s all for now. Nanti kita sambung cite lagi ye.😍