CANTIK & MURAH

picsart_09-21-12-56-17

Assalamualaikum wbt n salam ceria allss…😙😙😙 Kali ni sementara teringat ni….kita nak update project warna warni kita yg before this kita ada share…😊😊 alhamdulillah makin hot n dapat sambutan alls….

👆👆 Tottees bag & pouch bag…. honestly mmg cantikkkk n material nya one n only di Malaysia okkkk…. takde n takkan sama dengan mana mana bag tote yg lain….paling WIN 100% made by Syarikat Bumiputera 👏👏👏👏

FYI bag ni banyak kita promo dalam IG kita di @totteesillah sebab terlalu banyak designs utk dishare…so mmg dalam ni tak berapa sempat sangat nak share… tapi utk kali ni sy akan share juga la beberapa designs yg baru sempat saya update di IG semalam 😎😎 so kalau ada yg berminat nak tengok details… mmg sangat digalakkan singgah di IG saya ye @totteesillah

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Okay ni antara some of the designs….banyyakkkkkkkk lagi sebenarnya nnt boleh tengok kat sini ek 👇👇👇

screenshot_2016-10-22-01-11-38

👆👆👆haaaahhhh cantik kan….mmg rambang mata nnt nak pilih tau….majority semua puas hati dengan bag ni….ni sy belanja skit feedback ek 😘😘👇👇

Nampak semua happy 😁😁😁 bila u alls happy dgn kualiti bag…kita 10kali ganda happy 🎉🎊🎉🎊 heheheheh okla…nnt singgah ye IG nye…mana la tau dah buntu nak cari birthday present ke doorgift ke..boleh jadikan bag ni plak sebagai plan nye… Bag ni pun boleh printed nama u alls atas nye kalau u alls nak la…😊😊😊 so nnt wassap ye kalau interested. Till we meet again ye in other post 👋👋

Advertisements

Projek Colorful

Assalamualaikum wbt dan selamat sejahtera semua…. Maaf ye… Dah almost lebih two weeks tak update ye… AL maklum la.. Banyak sgt medium kita nak share ttg aktiviti business kan plus at the same time kite tgh mencari beberapa projek baru utk tambah kan lagi ruang yg ada ni… Hihihih In Shaa Allah… Mudah mudahan ye…
.
.
Sebenarnye mmg ada new projek nak share dgn u alls… TOTTEES BAG!!!!!! First I tengok design bag die semua I dah felled in love dah… Bak kata orang… Cinta pandang pertama u alls… Byk I tengok ttg bag ni… Die bukan handbag tau… Die more kepada bag nak isi buku ke file ke yg jenis pegang tu… Ala ala nak bawa g kuliah tu kan… Hah  itu la die nye… Mmg materials pun tip top n service from suppliers yg design ni pun awesome sesangat
.
.
Ni I share beberapa designs for u guys to belek belek cuci mata tengok ek…. 😁😁👇👇👇

image

image

image

👆👆👆👆👆 ni antara designs nya… Ada lagi sebenarnye… Mmg rambang mata tengok beb!!! Tottees ni for pouch bag pun ada tau mmg comeiiiii jerrr sesuai utk jadikan bag for make up stuffs or toiletries or pencil case.. Ni I share skit 👇👇

image

image

image

Ada cam???? Comeiiiii kan semua design yg sy share ni…. 💖😍 the best part is u boleh juga nak request print ur own design n leh letak nama sendiri gak…. Ni la my new project or new items in my business now… Kalau ada yg nak order boleh direct wassap 0187790464 ye. Sy Akan share banyakkkk lagi design yg ada…. 😍😍